3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov potvrdil druhé místo


Branky


15
Slavkov porazil o dvě branky Zlatníky.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o dvě branky

Druhý Slavkov ve svém posledním zápase v tomto roce přivítal na svém hřišti mužstvo ze Zlatníku, které okupuje místo předposlední. Hosté ale domácí zaskočili, a nedali svou kůži lacino. Hned po dvou minutách se hosté dostali do vedení, když Bláha našel ve vápně Chmela, který přiťukl míč na Kavana, jehož lehká střela na bahně skočila tak, že jí Košárek nedokázal spacifikovat - 0:1. Odpověď Slavkova přišla takřka vzápětí, když Urban uvolnil Davida Marka, který nedal Ondráčkovi žádnou šanci - 1:1. Obrátit skóre se domácím povedlo ve 13. minutě, když Král našel Hendrycha, který přes celé vápno přihrál Gračaninovi, který doklepával do prázdné branky - 2:1. Za dvě minuty našel Král nabíhajícího Davida Marka, který přestřelil. Stejně se vedlo o chvíli později po nahrávce Krále i Gračaninovi. Zlatníky pak mohly dvakrát vyrovnat. Němčík ale nastřelil tyčku. Kořínek zamířil těsně vedle tyčky. Šest minut před přestávkou nabil Král Utbanovi, který potvrdil roli střelce - 3:1.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se na rozbahněném terénu už hrála víceméně bojovná partie z obou stran, když už se skóre utkání nezměnilo. Slavkov hodně hrozil z rychlých brejků, které ale nedokázal dotáhnout do konce. V brejcích se ocitli postupně Král, Quis a Urban. Buď ale neprostřelili brankáře, nebo zamířili vedle. Do šancí se dostávaly i Zlatníky. Bláha místo střely zbytečně nahrával na Kavana a šance přišla vniveč. Vincker taky nedokázal dopravit míč do brány. Když už byl dvakrát Košárek překonán, tak vykopávala míč z brankové čáry domácí obrana. Slavkov se díky výhře vrátil na druhé místo v tabulce. Zlatníky zůstávají předposlední.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Na výhru jsme se strašně moc nadřeli. Hra nebyl vůbec optimální. Naštěstí jsme dali o dvě branky více než soupěř. Takže výhru beru a jsem spokojený s druhým místem po podzimu.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Za mě jednoznačné hodnocení. Byli jsme o hodně lepší než minulý týden v Hlavnici. Bojovali jsme a domácím jsme nedali nic zadarmo. Za mě to bylo důstojné rozloučení s podzimem.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - D. Gračanin [-] , R. Hendrych [-] , D. Marek [-] (78. M. Soška [-] ) , R. Urban [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] (37. L. Kunc [-] ) , P. Heinzke [-] , T. Marek [-] (65. J. Quis [-] ) , J. Schneider [-] , J. Obludník [-]

TJ Sokol Zlatníky
R. Ondráček [-] - V. Dočkal [-] (75. J. Klimeš [-] ) , R. Chmel [-] , L. Němčík [-] , J. Kavan [-] (56. T. Vincker [-] ) , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] , D. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , P. Pospíšil [-] , M. Bláha [-] (64. R. Uvíra [-] )

ŽK: 22. J. Obludník , 54. D. Marek , 60. D. Gračanin - 47. L. Němčík , 47. O. Kořínek .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: ČECHÁK Martin - MINICH Marian, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Šupák
Tip experta: výhra domácích

Slavkov letos patří mezi elitu soutěže, minulé kolo ztratil body a budou to chtít doma napravit, naopak Zlatníky se hodně trápí letos.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích