1:1
(1:0)
94. P. Motl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov o výhru přišel v nastavení


Branky


15
Budišov doma remizoval s Lichnovem.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do vedení

Budišov ve svém posledním letošním zápase přivítal na svém hřišti mužstvo z Lichnova. Po oťukávací desetiminutovce převzala domácí družina otěže zápasu a zatlačila hosty k jejich pokutovému území. V ní se podařilo zahrozit hostům z rohového kopu, který ale uklidila do bezpečí domácí defenziva. Po čtvrthodině hry Pražák uvolnil na pravé straně Kurice, jehož střelu vychytal brankář Soušek. Za pět minut Dvořák našel rozběhnutého Kurice, který balon posunul na lépe stojícího Kurice, jenž si položil obránce, ale Soušek jeho úmysl vystihl. Po čtvrthodině hry rohový kop Aleše Leváka poslal zpět do vápna Černoch, jehož nahrávku poslal z rpvní do břevna Kuric.Do zaslouženého vedení se Budišov dostal na konci prvního poločasu, když Hudeček poslal po pravé straně Černocha, jehož nepříliš silná střela zaskočila jinak výborně chytajícího Souška – 1:0. V závěru poločasu hosté reklamovali penaltu po pádu Říhy. Píšťalka rozhodčího ale zůstala němá.

Lichnov vyrovnal

I ve druhém poločase pokračoval Budišov ve stejném tempu jako v prvním poločase. V 52. minutě našel Aleš Levák ve vápně Pražáka, kterého vynuloval opět Soušek. V 64. minutě dostal po kopnutí do soupeře červenou kartu Pražák a zabrzdil domácí iniciativu. Domácí se pak trošku zatáhli a nechali hrát Lichnov. Snaha hostů ale končila pouze před domácí šestnáctkou. Budišov sem tam vyrážel k brejkům. Největší šanci navýšit skóre měli domácí po bratrské spoulupráci Aleše a Eduarda Levákových, když druhý jmenovaný nahrál Vondroušovi, jenž přestřelil branku. V 84. minutě se síly na hřišti vyrovnaly, když za zmaření zjevné brankové příležitosti byl vyloučen hostující Slepička. Domácí pak mohli svou výhru ještě několikrát navýšit, ale chyběla jim dobrá finání fáze. Proto přišel zákonitý trest. Když už zápas spěl k výhře Budišova, narazil si Jiří Podaný míč s Motlem, který se dostal za domácí obranu a prostřelil brankáře Matěje Němečka – 1:1. Budišov skončil po podzimu na čtvrtém místě. Lichnov jako nováček obsadil místo sedmé.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Zápas jsme měli ve svých rukách. Hráli jsme svou hru. Bojovali jsme. Pak jsme se nechali vyloučit a stáhli jsme se dozadu. I tak jsme měli šance, ale nedokázali jsme dát na 2:0, a za to nás soupeř potrestal v nastavení vyrovnávací trefou.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): S výsledkem jsem spokojený, s výkonem už bojužel nikoliv. Souoeř nás zatlačil a my jsme díky brankáři Součkovi přežili několik šancí. Vyrovnat se nám povedlo až v nastavení.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - M. Pražák [-] , J. Kuric [-] (64. L. Marek [-] ) , J. Dvořák [-] (49. A. Levák [-] ) , E. Levák [-] , V. Hudeček [-] , J. Vondrouš [-] , T. Černoch [-] (49. P. Pizur [-] ) , M. Marek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-]

TJ Sokol Lichnov
J. Soušek [-] - M. Tesař [-] (54. P. Motl [-] ) , D. Salát [-] , K. Podaný [-] , J. Slepička [-] - J. Konvička [-] (76. A. Komenda [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Sojčák [-] (40. D. Říha [-] ) , M. Lazar [-] - J. Podaný [-] , P. Zahradník [-]

ŽK: 20. T. Skácel , 45. T. Černoch , 78. M. Němeček . ČK: 64. M. Pražák - 84. J. Slepička .
Hráči zápasu: T. Skácel - J. Soušek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - CHLEBOVSKÝ Bohumír, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Šupák
Tip experta: výhra domácích

Další těžké utkání, v Budišově malinké hřiště, na které jsou domácí zvyklí, hrají kombinační fotbal, Lichnov jsem hrát neviděl. Vše záleží jak se slezou. I přesto věřím že to domácí zvládnou a vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích