3:1
(1:0)
54. F. Balda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov zaslouženě porazil Jindřichov


Branky


15
Viítkov doma vyhrál o tři branky nad JIndřichovem.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl

Vítkov ve svém poslendím zápase sezóny přivítal na svém domácím hřišti mužstvo z JIndřichova. Hosté přijeli pouze v jedenácti hráčích a vsadili vše na obrannou taktiku. Vítkov byl v prvním poločase aktivnější. Už po deseti minutách se dostal ke střele Faldýn, ale nastřelil pouze tyčku hostující brány. Dvě šance pak po něm měl Ondřej, ale jednou minul branku, jednou ho vychytal Kašpar. Ve 20. minutě Špok zpoza šestnáctky minul cílené zařízení. Karel Krása ve 35. minutě taky nastřelil pouze tyčku. Do vedení se domácí dostali pět minut před přestávkou, když centr Beka uklidil nekompromisně střelou k tyči Jakub Dohnálek – 1:0. V závěru poločasu mohl vyrovnat hostující kapitán Boháček, který ale orazítkoval pouze tyčku po standardní situaci.

Jindřichov vyrovnal, Vítkov rozhodl v závěru

Úvodní čtvrthodina druhého poločasu patřila Jindřichovu, který domácí přitlačil a dočkal se vyrovnávací trefy. Jindřichovu se povedlo vyrovnat deset minut po změně stran, když špatný odkop Fabíka zachytil Balda a pohodlně skóroval – 1:1. Pak se domácímu trenérovi povedlo střídání, když na hřiště poslal Hučíka s Křenkem, kteří hru domácích rozhýbali.Vítkov o své výhře pak rozhodl až v závěrečné desetiminutovce dvěma góly. Nejdříve deset minut před koncem napřáhl zpoza šestnáctky Hučík a nedal Kašparovi žádnou šanci – 2:1. Za dvě minuty se centrovaný míč Křenka po odrazu dostal k Hučíkovi, který svým druhým gólem v zápasu pečetil výhru domácích – 3:1. Vítkov za podzim získal 19 bodů a zatím je na šestém místě. JIndřichov získal 21 bodů a je na pátém místě.


Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Dneska jsme si od první minuty šli pro zasloužené tři body. Povedlo se nám střídání, když Hučík dvěma góly rozhodl zápas.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Jeli jsme v torzu sestavy a s taktikou bránit. První poločas byl z mého pohledu ještě vyrovnaný. Gól jsme dostali v závěru poločasu. Ve druhém jsme dokázali vyrovnat, ale pak jsme dostali dvě branky a bylo po všem.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (64. J. Hučík [-] ) , K. Špok [-] (89. L. Lamatschek [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] (79. T. Kristián [-] ) , A. Faldýn [-] , M. Bek [-] (89. Š. Hučík [-] ) , L. Dohnálek [-] (64. T. Křenek [-] )

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - T. Kusenda [-] , M. Čech [-] , J. Hanslík [-] , M. Kuřec [-] , F. Balda [-] , D. Zábranský [-] , V. Boháček [-] , K. Souček [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

Hráči zápasu: J. Dohnálek - F. Balda .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, MICHÁLEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Šupák
Tip experta: výhra domácích

Velice těžké utkání, ve Vítkově se strašně špatně hraje, mají obrovské hřiště, a ne každý tým se s tím dokáže vypořádat. Podle mě Vítkov neprohraje, proto volím výhru. Jindřichovu bude dělat problém letiště ve Vítkově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza