EXPERT TIP - 8.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 25.9.2022

0

Poslední zářijový víkend se nese ve znamení voleb do obecních zastupitelstev. Tak věříme, že jste svou šanci jít volit využili a zvolili ty správné lidi, kteří budou rádi podporovat náš vesnický fotbal. A jaká bude vaše další volba? Jednoznačně si zajít na fotbal. Téměř celé kolo se hraje v sobotu. Prajzské derby bude na programu v Chlebičově, kam přijedou nedaleké Kravaře, a také v Darkovičkách, které přivítají fotbalisty ze sousedních Kozmic. O důležité body se bude hrát na Hradci, který v souboji proti Kozlovicím bude chtít konečně zabrat a odrazit se ode dna. V neděli je na programu jediný zápas, kdy po obědě přivítají Albrechtice soupeře z Mokrých Lazců. Využijte babího léta a zajděte si na fotbal. 




Petr Kozelek

Poté, co se do role Experta kola převtělio několik hráčů, tak jsme pro změnu opět oslovili někoho z řad trenérů. Volba padla na Petra Kozelka, současného lodivoda týmu TJ Sokol Kozmice. Petr Kozelek hrával v milosti na pozici obránce. Po ukončení aktivní kariéry přesedlal do role trenéra. Svou trenérskou kariéru zahájil jako asistent po boku několika zkušených trenérů, kteří v Dolním Benešově trénovali MSFL a divizi. Později sám začal střídačkám dirigovat a v posledních deseti letech již trénuje jako hlavní trenér. V Kozmicích je již podruhé, před pár lety si na pár sezón odskočil zatrénovat do Strahovic, odkud se loni na jarní sezónu opět vrátil na střídačku do Kozmic.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 13 - 13 - 74 %
Komentář experta:

Chlebičov se trošičku hledá oproti minulé sezóně, i díky těm odchodům, které je v létě postihly. Ale myslím si, že se jim podaří doma potrápit Kravaře. Volím remízu.

Tip experta: 2 56 - 31 - 13 %
Komentář experta:

Papírově jsou favoritem domácí Darkovičky. To proto, že my na ně dlouhodobě zahrát neumíme. Přesto musím věřit svému týmu, už jen proto, co jsme v minulém kole dokázali a jak obrátili nepříznivý stav. Věřím, že prokletí prolomíme a vyhrajeme.

Tip experta: 1 50 - 19 - 31 %
Komentář experta:

V minulém kole jsme se u nás přesvědčili, že Hradec je mužstvo, které umí hrát dobrý fotbal dopředu a dávat i branky, i když doplácejí na vlastní chyby. Kozlovice teprve poznáváme, zatím nemají nějak oslnivé výsledky. Tady věřím více domácím z Hradce.

Tip experta: 2 0 - 13 - 87 %
Komentář experta:

Jistebník je pro mě úplně neznámé mužstvo, nevím, co od něj čekat. Stará Bělá je absolutní favorit, již několik sezón hraje na špici, předvádí pohledný fotbal. Má momentálně i lepší formu, takže za mě jasná výhra Ostravanů.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ludgeřovice budou favoritem, Strahovice nemají co ztratit. Pro mě jsou Strahovice zatím zklamáním, jejich výsledky nejsou vůbec přesvědčivé. Ale časem se snad zvednou. Nicméně v Ludgeřovicích to ještě nebude, domácí mají více zkušeností.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Favoritem bude domácí Krásné Pole. Štěpánkovice sice poslední dva zápasy vyhrály, což jim určitě dodalo sebevědomí, ale kvalita bude více na straně domácích hráčů, kteří si to podle mě doma pohlídají.

Tip experta: 2 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Vzhledem k tomu, že Albrechticím odešel Pospěch a právě do mužstva Mokrých Lazců, tak si dovolím favorizovat hosty. Albrechtice zatím ani nepředvádějí nějak oslnivé výkony, před sezónou jsem je přitom řadil mezi černé koně soutěže. Zde ale věřím Lazcům.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Kulaviak 4
2. Michal Pěntka 3
3. Tom * 3
4. Jan Prudký 3
5. Milan Petrík 3
6. Dave Zbora 2
7. Jan Galvas 2
8. Vojtěch Tomíček 2
9. Miroslav Šupák 2
10. Patrik Ožvolda 2
11. Filip Stromský 2
12. Radim Mudrik 2
13. Lukáš Hudeček 2
14. Kryštof Surovec 1
15. Petr Motl 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.