0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Darkovičkách branka nepadla


Branky


16

Brankostroj fotbalistů Darkoviček se po povedených úvodních zápasech sezóny jaksi zadřel. Už podruhé za sebou nedokázala družina trenéra Meleckého vyzrát na soupeře a skórovat. Kozmice se tentokrát spoléhaly na důraznou hru, která jim proti neoblíbenému soupeři zajistila bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváky nenadchl

Sobotní derby proti Kozmicím mnoho fotbalové krásy nenabídlo, za což mohla i špatná hrací plocha, která dostala v průběhu týdne během zápasů mládeže pořádně zabrat. Celý první poločas se víceméně hrálo jen v prostoru mezi oběma vápny. Byla to urputná bitva, kupily se chybné rozehrávky a plynulost hry zastavovaly časté fauly. Největší rozruch přinesl až závěr poločasu, kdy se domácí strana dožadovala zapískání penalty po faulu na Moravce ve vápně, nicméně píšťalka sudího zůstala němá. 

Kozmice musely dohrávat v deseti

Sám rozhodčí trestal až po hodině hry, kdy po druhé žluté vyloučil hostujícího Mlýnka. Jenže Darkovičky s nabídnutou přesilovkou nikterak nenaložily. Během celého zápasu si domácí nevypracovali žádný soustavný tlak a nakonec ani žádnou šanci. Kozmice v deseti zodpovědně bránily a nakonec se mohly v samém závěru dokonce urvat, kdyby Mokrý lépe naložil se svou nabídnutou šancí. Domácí tým tak nakonec mohl být rád i za ten bod. Prajzské derby dvou sousedních vesnic tudíž skončilo bez branek. 



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] , J. Klečka [-] , L. Moravec [-] , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] (66. D. Kempný [-] ) , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - O. Mokrý [-] , Š. Kania [-] (90. D. Jamárik [-] ) , T. Ivánek [-] , L. Lesniak [-] , L. Kalous [-] (70. Š. Opíchal [-] ) , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , Š. Buda [-] , A. Herák [-] (80. J. Holeček [-] ) , A. Babušík [-]

ŽK: 38. J. Hanauer , 88. J. Klečka - 15. D. Mlýnek , 31. L. Lesniak . ČK: 57. D. Mlýnek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - HRŇA Petr, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Petr Kozelek
Tip experta: výhra hostů

Papírově jsou favoritem domácí Darkovičky. To proto, že my na ně dlouhodobě zahrát neumíme. Přesto musím věřit svému týmu, už jen proto, co jsme v minulém kole dokázali a jak obrátili nepříznivý stav. Věřím, že prokletí prolomíme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza