J. Ševčík 25. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole poprvé odešlo jako poražený tým


Branky


16

Fotbalisté Štěpánkovic to s nováčky soutěže umějí. Poté, co po dvou předešlých výhrách vstali z popela, vyšlápli si v sobotu i na lídra soutěže z Krásného Pole a připsali si nečekaný skalp. A byť domácí tým z Ostravy úpěnlivě dobýval štěpánkovickou tvrz, pokořit se ji nepovedlo, z čehož se urodila první porážka v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smažík se trefil z vlastní poloviny

Domácí Krásné Pole mohlo jít do vedení ihned po několika vteřinách, kdy Zábranský přesnou uličkou vybízel do zakončení Ševčíka, toho však vychytal brankář Lefenda. Domácí byli zpočátku aktivnější, ale dlouho nedokázali na hosty vyzrát. To se povedlo až po necelé půlhodině, kdy souboj štěpánkovického obránce s domácím Ožvoldou posoudil rozhodčí jako penaltový a Ševčík s nabídnutou šancí nepohrdnul – 1:0. Dlouho se však Ostravané z vedení neradovali. Hostující Smažík si vzpomněl na okamžik z loňského Eura a zahrál si na Patrika Schicka, když ještě z vlastní půlky dalekonosným pokusem překonal vyběhnuvšího brankáře Tichého – 1:1. 

Štěpánkovice ubojovaly těsnou výhru

Štěpánkovice měly povedený vstup do druhé půle. Stromský potáhl míč po pravé straně a přihrál po sebe na Grigarčíka, který nadvakrát propálil Tichého – 1:2. Hosté se pak soustředili na poctivou obranu a tento úkol se jim podařilo realizovat. I když po hodině hry nabídli ještě jeden únik rychlonohému Ševčíkovi. Jenže ten s nabídnutou příležitostí nenaložil vůbec dobře a místo zakončení se mu míč zamotal mezi nohy. Krásné Pole mělo i nadále herní převahu, ale na dobře připravenou taktiku Štěpánkovic vyzrát nedokázalo. Hosté naprosto dokonale uzamkli prostor ve vápně a nedovolili Ostravanům dostát se na dostřel brány. Nakonec i s vypětím všech sil své vedení uhájili a uštědřili domácímu Krásnému Poli první porážku v sezóně.  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Těžko soudit, jak by se utkání vyvíjelo, kdybychom hned v 1. minutě proměnili velkou tutovku. Asi by to soupeřům překřížilo plány na jejich urputnou defenzívu. Musím ale uznat, že Štěpánkovice byly dnes na nás dobře připravené, hrály agresivně a my se neuměli proti nim prosadit. Bohužel ta porážka jednou přijít musela."

TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Dnes musím své kluky pochválit za skvělý výkon. Bylo to velmi těžké utkání, ale my se na soupeře velmi dobře připravili. Vše, na čem jsme se před utkáním v šatně domlouvali, to jsme po taktické stránce zvládli. Tudíž jsem přesvědčen, že naše dnešní vítězství je zasloužené."



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Ožvolda [-] , J. Ševčík [-] , J. Kvak [-] , M. Zábranský [-] (39. P. Kotrla [-] ) , R. Křižák [-] , A. Chobot [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] (80. D. Oleš [-] ) , D. Ožvolda [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - F. Stromský [-] (88. M. Huber [-] ) , M. Josefus [-] (93. D. Vitásek [-] ) , M. Grigarčík [-] (78. D. Kožušník [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Novák [-] , M. Liška [-] , R. Heider [-] , J. Machala [-] , J. Smažík [-]

ŽK: 92. P. Ožvolda - 38. J. Smažík , 63. D. Novák , 87. D. Kožušník , 92. M. Josefus , 93. M. Huber .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACHALA Petr - KLEČACKÝ Marek, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Petr Kozelek
Tip experta: výhra domácích

Favoritem bude domácí Krásné Pole. Štěpánkovice sice poslední dva zápasy vyhrály, což jim určitě dodalo sebevědomí, ale kvalita bude více na straně domácích hráčů, kteří si to podle mě doma pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích