2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov ovládl derby proti Kravařím


Branky


16

Chlebičov se pomalu a jistě nadechuje a dostává do optimální tělesné teploty. Po rozpačitém startu do soutěže dokázal v posledních dvou zápasech potrápit favority, ba co se týče sobotního derby proti Kravařím, tak ty dokonce i porazit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře se neuměly dlouho prosadit

Domácí tým mohl jít do vedení po deseti minutách, když chybnou rozehrávku kravařské obrany zachytil Dzierža a centrem na vzdálenější tyč nabídl zakončení Valovi, ten ovšem mířil nepřesně. Obdobná akce se urodila na druhé straně, kdy po nákopu Bitomského střílel nad břevno Heger. Poté měli hosté velké štěstí, že jejich špatnou rozehrávku nedokázal Baďura z nadějné pozice přetavit v úvodní branku. Brankou neskončil ani střelecký pokus Tomíčka, který z rohu šestnáctky zkoušel obstřelit domácí obranný val. Fatální rozehrávky se dopustila i domácí obrana, která nabídla Kravařích úvodní trefu, o kterou se po přihrávce Kryštofa postaral střelou na vzdálenější tyč Hrdlička – 0:1. V samém závěru Tomíček vystrašil pumelicí brankáře Josefuse, ale ten nakonec míč vyboxoval do bezpečí.

Chlebičovští dokonali obrat ve skóre

Kdo čekal, že se Kravaře po přestávce herně zvednou, ten byl zklamán. I nadále se hosté dopouštěli zbytečných chyb a především nedokázali zacelit mezery ve své obraně. Toho využil Baďura, který po přihrávce Dzieržy obelstil stopera a střelou k tyči srovnal skóre – 1:1. Za pět minut bylo pro domácí ještě veseleji. Hostující obrana byla průchodná jako chodník, trestuhodně nechala mnoho prostoru Valovi, který po pěkné individuální akci dopravil míč do sítě – 2:1. Hosté mohli srovnat po akci Baranka se zakončujícím Hrdličkou, ale brankář Josefus vytasil povedený zákrok. Po hříchu to byla jediná střela na bránu ve druhém poločase, ke které ho hosté dopracovali. Domácí Chlebičov mohl pojistit vedení po brejku Baďury s Kuželem, ale druhý jmenovaný mířil jen do brankáře Kurky. Kravaře v závěru tlačily seč mohly, ale jejich hra na nákopy se tentokrát vůbec neosvědčila. Hosté si po nepřesvědčivém výkonu připsali druhou porážku v sezóně. 



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - D. Drexler [-] , M. Dzierža [-] , L. Baďura [-] (75. R. Rádek [-] ) , D. Matyášek [-] , F. Vala [-] , P. Nagy [-] (67. F. Woch [-] ) , R. Kolig [-] (34. M. Stošek [-] ) , D. Sedlář [-] , L. Kužel [-] , V. Koneczný [-]

Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - R. Baranek [-] , J. Barcal [-] , J. Ohřál [-] (75. T. Seibert [-] ) , L. Kupka [-] , J. Heger [-] , M. Schreier [-] (57. J. Holcman [-] ) , V. Kryštof [-] , V. Tomíček [-] (57. P. Skront [-] ) , P. Hrdlička [-] , O. Bitomský [-]

ŽK: 82. R. Rádek - 84. J. Heger .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: TOMAI Martin - RAŽNÝ Jan, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Petr Kozelek
Tip experta: remíza

Chlebičov se trošičku hledá oproti minulé sezóně, i díky těm odchodům, které je v létě postihly. Ale myslím si, že se jim podaří doma potrápit Kravaře. Volím remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů