EXPERT TIP - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.8.2022

0

Expertem pro 2. kolo Okresního přeboru se stal Tomáš Kučera. Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Kučera

Tomáš Kučera je útočník SK Zliv, za kterou vstřelil v minulé sezóně 19 branek a nespočet asistenci. Velký nejen fotbalový srdcař, který do všeho jde na 100%. V minulosti si také zahrál za Sedlec a Dříteň. Za zmínku stojí i jeho pracovní život. Ředitel marketingu a PR v Motoru České Budějovice, hokejový historik a tím by výčet jeho aktivit rozhodně nekončil.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Doma jsme už 3 roky neprohráli a bylo by hodně smutné, pokud bychom to nezvládli s Úsilným. To je sice doma nepříjemný soupeř, ale na našem velkém hřišti věřím, že si s nimi poradíme. Hlavně je třeba dát rychle nějaké góly a pak už bude klid. Určitě vyhrajeme.

Tip experta: 0 21 - 16 - 63 %
Komentář experta:

Tipuju remízu. Borovany evidentně posílily, ale v Římově na větrné hůrce se nikdy nehraje dobře, domácí to tam umí znepříjemnit každému, a tak tipuju, že se týmy rozejdou smírně.

Tip experta: 2 21 - 5 - 74 %
Komentář experta:

Ani na hřišti v Žabech se soupeřům nehraje moc dobře, ale přesto si myslím, že Dobrá Voda roli favorita zvládne a vyhraje. I když to možná bude těsné.

Tip experta: 1 79 - 0 - 21 %
Komentář experta:

Po sestupu se kluci z Dřítně potřebují doma chytit a myslím, že se jim to podaří. U béčka Lokády je vždycky otázka, v jakém složení se sejdou, tentokrát si myslím, že do Dřítně nepojede tak silný výběr, aby měl šanci na body.

Tip experta: 1 54 - 23 - 23 %
Komentář experta:

Včelná je pro mě zatím neznámá. Doma se jim první kolo podařilo vyhrát, ale na Srubci to snadné mít nebudou a myslím si, že neuspějí. Opět hraje roli specifické hřiště, kde umí domácí zahrát.

Tip experta: 1 84 - 11 - 5 %
Komentář experta:

Na Hluboké se ani letos nebude příliš bodovat, loni jsme tam dokázali vyhrát jen my, a to ještě s velkým štěstím. Takže si myslím, že domácí zkušení borci doplnění o pendly z áčka zápas jasně ovládnou.

Tip experta: 2 42 - 11 - 47 %
Komentář experta:

Jankovské áčko hodně oslabilo, a tak jsem si myslel, že to bude znát i na B týmu. Ale přesvědčili jsme se, že to tak vůbec nemusí být. Mladí jankovští kluci na nás vletěli a zápas jsme vyhráli spíš našimi zkušenostmi. Na Perštátě jim ale věřím, pokud se sejdou v podobném složení jako proti nám.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ladislav Beran 5
2. Venca Likeš 5
3. Jiří Vondrka 4
4. Josef Moudrý 4
5. Erik Kubeša 4
6. Jiří Klik 4
7. Petr Chroustovsky 4
8. Miroslav Tušl 4
9. Martin Kudlacek 4
10. Marek Severa 4
11. Ladislav Klimeš 4
12. Adam Vojtěch 4
13. Lukáš Koudelka 4
14. Tomáš Bürger 3
15. Jiří Hromada 3
16. Tomáš Kučera 3
17. Petr Vařil 3
18. Martin Škaroupka 2
19. filip hamáček 2
20. Pavel Verbíř 0
21. Prokop Buben 0
22. Josef Macura 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.