5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv jednoznačně přehrála Úsilné


Branky


19

Do Zlivi přijelo Úsilné a favorit byl jednoznačný. Zliv je hlavní aspirant na titul. Oproti tomu Úsilné se v minulé sezóně zachránila až v posledním kole a se záchranou bude mít co dělat i letošní sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střeleckou smůlu prolomil Kučera

Oslabené Úsilné zavítalo na hřiště favorita a od první minuty bylo jasné, jak zápas bude probíhat a kdo bude favoritem. Hosté se bránili a zmohli se pouze na odkopy míčů. Obrana Úsilného dokázala odolávat až do 20. minuty, kdy po akci Uchytila a odrazu od Hanouska se k míči dostal Tomáš Kučera a napálil ho do Indrovi branky. Další pokusy již zastavila jen branková konstrukce a hosté mohli i z ojedinělé šance vyrovnat, ale skvěle zasáhl navrátilec do zlivské branky Hanzal. Hosté se štěstím držely jednobrankové manko, ale další gól byl ve vzduchu. Do šatny se, ale šlo za stavu 1:0.

V druhé půlce začaly padat branky

Ve druhém poločase se obraz hry nijak nezměnil a Úsilné pokračovalo v urputné defenzívě. Druhá branka zápasu přišla v 60. minutě, kdy se po akci Čejky opět trefil Tomáš Kučera. Vzápětí přišla další branka, kdy se po předchozí asistenci zapsal sám mezi střelce Jindřich Čejka po střele zpoza vápna. V 77. minutě se zapsal mezi střelce i Matěj Fürst, který si elegantně narazil s Kučerou a bylo to už 4:0. Skóre uzavřel v 84. minutě opět Matěj Fürst po pěkné ráně. To bylo poslední, co se v zápase stalo a hosté tak odjeli s pětigólovou nadílkou. Naopak Zliv udržela čisté konto a připsala si další vítězství. 



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Při vší úctě k soupeři, takovéhle zápasy člověka ani moc nebaví. Fotbalově opravdu není co hodnotit, důležité jsou pro nás pouze 3 body a nějaké nastřílené góly. I když nám chyběli zkušení kluci v obraně, mladíci na jejich místech si vedli dobře a brankář Fanda Hanzal, který se do Zlivi vrátil po mnoha letech, tak rovnou na úvod vychytal i první nulu v sezoně.




Sestavy


SK Zliv
F. Hanzal [-] - J. Čejka [-] , M. Viktora [-] , V. Suchý [-] - P. Boubal [-] , J. Hrdlička [-] , O. Bukovský [-] , M. Fürst [-] - T. Kučera [-] , R. Hanousek [-] , S. Uchytil [-]

Úsilné
J. Indra [-] - P. Vazač [-] , J. Svatoš [-] , P. Hála [-] , M. Salibašić [-] , J. Čada [-] , J. Jeremiáš [-] , M. Kalousek [-] , V. Polan [-] , T. Chromý [-] , J. Jeřábek [-]

ŽK: 43. J. Svatoš , 48. P. Hála .
Hráči zápasu: M. Fürst , T. Kučera .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - FÜRST Václav (N), NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doma jsme už 3 roky neprohráli a bylo by hodně smutné, pokud bychom to nezvládli s Úsilným. To je sice doma nepříjemný soupeř, ale na našem velkém hřišti věřím, že si s nimi poradíme. Hlavně je třeba dát rychle nějaké góly a pak už bude klid. Určitě vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích