2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov doma opět zaskočil favorita


Branky


19

Borovany zavítaly na hřiště Římova. Tady to žádný celek nemá lehké a smazávají se tu rozdíli v kvalitě. Římov v prvním kole remizoval na půdě Úsilného. Borovany zvládly utkání proti nováčkovi ze Dřítně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiala otevřel skóre

V Římově se hrálo na krásném a připraveném hřišti. Borovany se dostaly do první příležitosti v 7. minutě, kdy po akci Holčík, Bujnovský zakončoval těsně vedle Marek. Ve 13. minutě prošel z pravé strany Faktor, ale brankář Kothánek zneškodnil jeho střelu. Domácí hráli ze zabezpečené obrany na brejky po skvělé hře stopera a předstopera. Taktika slavila úspěch a v 26. minuty zápas přišla úvodní branka. Po rohu domácích nastal ve vápně závar a Jakub Fiala doklepl míč z blízka do brány. 1:0 Ve 43. minutě to mohlo být o dvě branky, když šel domácí útočník sám na branku, ale pouze přestřelil bránu. Touto akcí skončil opatrný první poločas.

V druhé polovině padla jedna branka

Ve druhém poločase měl v 50. a 59. minutě dobrou příležitost Dubský, ale dvakrát zaváhal v zakončení. V 65. minutě měl příležitost z přímého kopu Bujnovský, ale zamířil jen těsně vedle pravé tyče. Domácí hráli chytře ze zajištěné obrany a vycházelo nim to. V 75. minutě po dlouhém nákopu stopera vyhrál útočník hlavičkový souboj a Petr Žáček proměnil samostatný nájezd na 2:0. V 80. minutě hosté snížili, ale k překvapení všech byl odmáván a odpískán ofsajd. Tímto utkání skončilo vítězstvím domácího celku.



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Domácí zahráli chytrý fotbal ze zabezpečené obrany a potrestali náš tým v přehnané pasivitě.



Sestavy


TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - R. Jánský [-] , P. Žáček [-] , V. Tarasov [-] , J. Šuhaj [-] , P. Maršán [-] , M. Bauer [-] , J. Fiala [-] , P. Crkva [-] , T. Carda [-] , R. Brožka [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - D. Langer [-] , B. Němec [-] , D. Holčík [-] , O. Zavřel [-] - N. Bujnovský [-] , J. Vodhánil [-] , L. Ebenhöh [-] , M. Blažek [-] - J. Marek [-] , M. Pečman [-]

ŽK: 71. B. Němec .
Hráči zápasu: R. Jánský - F. Faktor .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: GRANEC Robert - FUXA Jaroslav (N), VELICKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tipuju remízu. Borovany evidentně posílily, ale v Římově na větrné hůrce se nikdy nehraje dobře, domácí to tam umí znepříjemnit každému, a tak tipuju, že se týmy rozejdou smírně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů