EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 22.5.2022

0

Fotbalové jaro pomalu a jistě kráčí ke svému vyvrcholení a na obou pólech tabulky se bude rozhodovat o konečném umístění. O tom, kdo na konci sezóny postoupí a komu naopak zbyde černý Petr, se právě nyní začne rozhodovat. Už toto kolo může nastínit první obrysy. Na programu kola máme zajímavé duely předních celků tabulky, kdy Kravaře přivítají na jaře skvěle hrající Chlebičov, do Bolatic přicestuje rovněž na jaře neporažená Vřesina a na Hradec zavítá ostravský Slovan, pro který to bude nejspíš poslední šance, jak se v případě bodového zisku v soutěži ještě zachránit. 

 

 




Vilém Axmann

Za Experta tohoto kola jsme si vybrali Viléma Axmanna, současnou významnou personu chlebičovského oddílu, jenž je místním odchovancem a řadí se mezi klubové legendy. Profil Viléma Axmanna je nejspíše každému znám. Jedná se o někdejšího prvoligového brankáře,  který si nejvyšší soutěž zachytal v dresu opavského Kaučuku. Kromě opavské štace má za sebou i angažmá ve Vítkovicích, Přerově, Frýdku-Místku, Dolním Benešově a jinde. V posledních letech své aktivní kariéry chytal za Mokré Lazce a za svůj rodný Chlebičov. Dnes jej šéfuje z lavičky a zažívá v posledních týdnech pravou vesnickou fotbalovou horečku. A jak vidí on sám zápasy víkendového kola?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 64 - 28 - 8 %
Komentář experta:

Tipuji výhru domácích. Hradec má šikovné hráče, s kterými by si měl toto utkání pohlídat. Stále ještě nemají jistou záchranu. Pokud toto utkání zvládne, měla by být záchrana jistá.

Tip experta: 0 28 - 28 - 44 %
Komentář experta:

Štěpánkovice hrají o holé bytí, kdy jim půjde o všechno. Jestli se chtějí zachránit, musejí bodovat. Tipuji remízu.

Tip experta: 0 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Když se Lazce slezou v dostatečném počtu hráčů, mají kvalitní tým, který se umí konfrontovat s těmi nejlepšími. Nyní to ale nemají lehké. Hošticím jde o holé bytí-nebytí. Vychází mi tady plichta.

Tip experta: 2 16 - 4 - 80 %
Komentář experta:

Přál bych Zlatníkům nějaký ten bod, aby jim pomohl v boji o záchranu, ale myslím si, že Stará Bělá neponechá nic náhodě a připíše si jasné tři body.

Tip experta: 0 60 - 12 - 28 %
Komentář experta:

Za mě utkání kola. Duel dvou týmů, které se řadí mezi aspiranty na postup. Bolatice doma velmi nebezpečné, Vřesina hraje dobře jako tým. Těžko soudit. Tipnu si asi remízu.

Tip experta: 2 16 - 40 - 44 %
Komentář experta:

Myslím si, že Ludgeřovice zápas vyhrají. Poslední týden hostovaly u nás a musím uznat, že nehrály vůbec špatně. Kozmice jsem zatím hrát neviděl. Ale přesto si tipnu, že vyhrají Ludgeřovice.

Tip experta: 2 16 - 48 - 36 %
Komentář experta:

My jedeme do Kravař s respektem k soupeři, ale rozhodně ne vystrašeni. Jsme na jaře posilněni nejen hráči, ale i dobrými výsledky. Věřím, že přijde dostatečná návštěva a že naše mužstvo přispěje k výbornému fotbalu. A tip na výsledek nemůžu dát jiný než věřit svému týmu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jindřich Krátky 6
2. Jaroslav Zbořil 5
3. Jiří Lindovský 5
4. Matěj Boček 5
5. Marek Wendtner 4
6. Martin Levý 4
7. Libor Turovský 4
8. Tekenn PS 4
9. Ondřej Pažický 4
10. Dominik Klinger 4
11. Jakub Veselý 3
12. Radim Mudrik 3
13. Milan Petrík 3
14. David Kroupa 3
15. Lukáš Hruška 3
16. David Vlasák 3
17. Ondřej Janečka 3
18. David Smirovský 3
19. David Toušek 3
20. Matyáš Černín 2
21. Petr Galvas 2
22. Radka Slezáková 2
23. Tony Tony 2
24. Ondřej Pytlík 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.