Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice ovládly divokou přestřelku


Branky


25
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice zvládly heroický zápas v Darkovičkách a nakročily úspěšně na cestu za záchranou. Přitom úvod zápasu tomu vůbec nenasvědčoval. Hned ve druhé minutě hostující obrana neuhlídala Kempného, který si naběhl za stopery a střelou pod Lukovicsem otevřel skóre – 1:0. Štěpánkovice ovšem přišly s rychlou odpovědí, když se ze skrumáže ve vápně nejlépe zorientoval Skroch a střelou k tyči vyrovnal – 1:1. Agilní Skroch pak ukázal nejen rychlé nohy, ale i šikovnost v zakončení, když obstřelil gólmana Chvěju – 1:2. Hosté mohli jít dokonce do dvoubrankového vedení, kdyby Grygarčík proměnil tutovku. Proti byl však Chvěja a jeho pohotový zákrok. A tak po půlhodině hry pro změnu zase udeřil domácí tým. Rychnovského centr se přesně svezl k Hanauerovi a ten po zasekávačce vyrovnal – 2:2.

 

Zápas se musel divákům líbit, hrálo se nahoru dolů a i skóre se přelévalo ze strany na stranu. Po hodině hry vrátil Darkovičkám vedení Gai, když potrestal špatnou komunikaci mezi hostujícími beky – 3:2. Nedlouho poté mohl navýšit skóre Adamčík, ale plackou netrefil odkrytou bránu. Toto selhání muselo domácí po zápase mrzet, protože zde se lámal chleba. Hosté totiž po další povedené souhře Labudy se Skrochem vyrovnali, branku vstřelil druhý jmenovaný a dovršil tím svůj hattrick – 3:3. Navíc deset minut před koncem Grygarčík dokonal štěpankovický obrat, když si zpracoval centr od Samsona, šikovně se uvolnil na hranici šestnáctky a po otočce prostřelil hradbu domácích těl – 3:4. Hosté si už pak závěr pohlídali a slavili veledůležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Radek Malina (trenér): "Byl to divoký zápas s mnoha góly, kterému by možná více slušela remíza. Mohli jsme vyhrát my, mohli vyhrát i oni, což se nakonec i stalo. Dnes prostě útoky předčily obrany a Štěpánkovice byly o gól šťastnější než my. Utkání se muselo divákům líbit."

TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Pro nás infarktový zápas, kdy jsme brzo inkasovali, pak ale stav otočili. Mohli jsme vedení i navýšit, ale opět jsme pohořeli v koncovce a zbytečně si to zkomplikovali. Mohlo být už po poločase po zápase, namísto toho nechali domácí tým otočit skóre. Zvláště třetí gól domácích byla groteska, co jsme předvedli. My jsme ale hráli o holé přežití, byli jsme pak už lepší než Darkovičky a po zásluze to zase překlopili na svou stranu. Velmi důležitá výhra pro boj o záchranu."



Sestavy


FK Darkovičky
D. Chvěja [-] - D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] , T. Kabich [-] (75. T. Ondič [-] ) , D. Kempný [-] (53. L. Moravec [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , P. Adamčík [-] , M. Gai [-] (75. O. Diviš [-] ) , J. Klečka [-] , L. Lindovský [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - A. Schwalbe [-] (90. D. Harazim [-] ) , M. Grigarčík [-] (86. L. Peterek [-] ) , R. Krzisch [-] , D. Skroch [-] , F. Labuda [-] , M. Liška [-] (73. D. Novák [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , R. Heider [-] , M. Samson [-]

ŽK: 31. T. Kabich , 89. O. Diviš - 78. J. Tomíček , 85. A. Schwalbe .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEIDLER René - HRŇA Petr, KOVAŘIK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vilém Axmann
Tip experta: remíza

Štěpánkovice hrají o holé bytí, kdy jim půjde o všechno. Jestli se chtějí zachránit, musejí bodovat. Tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza