3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice ovládly derby s Ludgeřovicemi


Branky


56. Š. Kania , 81. D. Mlýnek (p.) , 90. D. Mlýnek
25
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Zápas na menším hřišti spíše připomínal plácanou, kdy si oba týmy jen poskrovnu vypracovaly nějaké dobré příležitosti. Výjimku tvořila standardka domácího Mlýnka, který po faulu na spoluhráče střílel z dálky a jeho pokus se otřel o břevno. Hostující Ludgeřovice se v první půli prakticky nedostaly k ohrožení brány. 

 

Zajímavý scénář přinesl až druhý poločas. Chleba se lámal hned zkraje, kdy Vošvrda fauloval v šestnáctce Zbořila a pískala se penalta. Sám faulovaný si ovšem na brankáře Černého nepřišel. A zákonitě udeřilo na druhé straně. Urbančík vyslal do zakončení Tomáše Heráka, který si ještě na brankáře Waldera nepřišel, ale dorážející Kania po vychytralé stahovačce už ano – 1:0. Hosté se snažili odpovědět dalekonosným pokusem Adamce, ale brankář Černý balón uklidil do bezpečí. Domácí tým pak úpěnlivě hájil vedení a trpělivě vyčkával na další příležitost. Ta přišla v závěrečné desetiminutovce. Mlýnek vybízel do zakončení Kaniu, kterého zastavil faulem ve vápně Martiník a rozhodčí opět foukal do píšťalky. Penaltu proměnil Mlýnek – 2:0. Hosté hráli už vabank a vrhli síly alespoň na korigování. Únik Zbořila ovšem domácí obrana odvrátila. Definitivní pojistku pak přidal v poslední minutě opět Mlýnek, když dostal lukrativní přihrávku od spoluhráče Daňka – 3:0. Kozmice zaskočily v derby ludgeřovický tým a připsaly si cenné vítězství.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "První poločas přinesl z obou stran nezáživný fotbal, velké zklamání. Ve druhém poločase jsme chtěli vstřelit brzkou branku, ale místo toho přišla penalta proti nám. Naštěstí ji náš brankář chytl a nás to nakoplo a dotáhli zápas k cennému vítězství."

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník): "Dnešní utkání se nám moc nepovedlo. Nehráli jsme to, co jsme zvyklí. Rozhodující okamžik přinesla neproměněná penalta z naší strany, čímž jsme domácí dostali do zápasu a ti nám pak dali lekci z produktivity. A musím to znovu zopakovat jako už dříve, bez kvalitní střídačky se dlouhodobě na špici držet nebudeme. Musíme přes léto doplnit kádr o kvalitní hráče."



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Kania [-] , O. Urbančik [-] , M. Vošvrda [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , M. Remeš [-] , L. Kalous [-] , T. Herák [-] (68. M. Daněk [-] ) , L. Lesniak [-] , A. Herák [-]

TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - T. Šrubař [-] (63. T. Hájek [-] ) , D. Martiník [-] , T. Gellner [-] , J. Němec [-] , D. Fekete [-] (74. A. Rozehnal [-] ) , L. Fojtík [-] (90. D. Körner [-] ) , D. Zbořil [-] , V. Polášek [-] , M. Postředník [-] , K. Adamec [-]

Počet diváků: 176. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - KRPEL Lukáš, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vilém Axmann
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Ludgeřovice zápas vyhrají. Poslední týden hostovaly u nás a musím uznat, že nehrály vůbec špatně. Kozmice jsem zatím hrát neviděl. Ale přesto si tipnu, že vyhrají Ludgeřovice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů