2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec má jistou záchranu


Branky


25
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v režii ostravského týmu, který hrál organizovaně, dobře bránil, domácí mužstvo prakticky nepouštěl na dostřel brány a trpělivě vyčkával na protiútoky. Po jednom z nich pláchl domácí obraně Holcman, ale svůj sólový nájezd přetavit ve vedoucí branku nedokázal. Domácí tým se osmělil díky dobré příležitosti Hebelky, ale jeho pokus stačil hostující obránce zablokovat. Těsně před pauzou zachytil špatnou rozehrávku domácích stoperů Koukal a vyslal přesnou uličkou do úniku Holcmana a jeho zásluhou šla Ostrava do vedení – 0:1.

 

Úvody druhých poločasů nejsou silnou doménou Hradce, ale tentokrát výjimka potvrdila pravidlo. Domácí zatlačili na hosty a vypracovali si pohlednou akci, na jejímž konci pálil nebezpečně opět Hebelka, ale pro tentokrát se vyznamenal brankář Hypš. Pak si ale strážce brány vybral slabší chvíli, když vyběhl poměrně daleko z brány a Holuša ho zkušeně přeloboval – 1:1. Za necelých deset minut zahrávali domácí rohový kop a do odraženého balónu se krásně opřel Manderla a přízemní ránou k tyči rozvlnil síť – 2:1. V dalších minutách se sváděl urputný boj mezi vápny, nicméně v samém závěru upřel rozhodčí hostům penaltu, kdy domácí hráč šlápl na nárt Kubuška. Penalta se však nepískala a tak si Hradec připsal tři body, díky kterým už nyní může slavit jistou záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "Myslím, že jsme byli o něco lepší než Slovan, a proto jsme zaslouženě vyhráli. I když můžeme být rádi, že rozhodčí na konci nezapískal proti nám penaltu. Celému mužstvu musím poděkovat, poctivě to odmakalo. Velký dík patří klukům z B-týmu, že nám pomohli, protože lepíme s A-týmem sestavu."

TJ Slovan Ostrava
Vítězslav Mooc (trenér): "Přijeli jsme ve dvanácti lidech a řekli jsme si, že zabojujeme a popereme se o body. První poločas jsme byli lepší my, druhý pro změnu zase domácí. Zápasu by více slušela remíza, ale nedá se nic dělat. Je to škoda, nehrajeme úplně špatně, ale ztrácíme mnoho bodů, jelikož nedáváme góly."



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Anděl [-] - J. Kvasnička [-] (59. D. Žurek [-] ) , M. Černín [-] (88. L. Vícha [-] ) , T. Krejsa [-] , R. Lichý [-] , T. Hebelka [-] (72. L. Scholtz [-] ) , M. Lichý [-] , T. Manderla [-] , R. Holuša [-] , J. Štencel [-] , Š. Poštulka [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - L. Ciesarik [-] , D. Koukal [-] , L. Tydlačka [-] , D. Kubušek [-] , M. Bláha [-] , M. Kubinec [-] , A. Sýkora [-] , T. Odstrčilík [-] , J. Holcman [-] , D. Valder [-]

ŽK: 45. T. Manderla , 52. R. Lichý , 64. T. Krejsa , 75. D. Žurek - 55. D. Valder , 81. D. Kubušek , 87. J. Holcman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PETROŠ Radim - KUBÁČEK Vojtěch, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Vilém Axmann
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích. Hradec má šikovné hráče, s kterými by si měl toto utkání pohlídat. Stále ještě nemají jistou záchranu. Pokud toto utkání zvládne, měla by být záchrana jistá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza