EXPERT TIP - 26.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.6.2016

0

Poslední kolo jsem zkusil natipovat sám a poměřit tak síly s ostatními tipéry. Díky novince, krerou jsme pro vás na poslední kolo připravili (a bude pokračovat i v nadcházející sezóně 2016/2017), máte možnost tipovat výsledky jednotlivých zápasů úplně všichni! A nic vás to nestojí, narozdíl třeba od tipování u Fortuny. Kdo a jak tipoval potom zjistíte kliknutím na procenta u každého zápasu.  




Petr Hrubý

Fotbal sice již nehraji, ale o to více ho mám radši a radím všem, co a jak mají na hřišti dělat. Myslím si, že by ze mě byl světový trenér, žádná nabídka v mém emailu zatím ale nepřistála. Proto chodím každý den do práce a o víkendech vám přibližuji dění z okresních fotbalových trávníků. Mým snem je pracovat v nejlepším a nejúspěšnějším klubu v Česku, Spartě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Jelikož Hrdějovice (a nejsou sami) nevědí kolik týmů spadne z OP, pošlou nejspíš do Mladého nabitou sestavu a budou chtít vyhrát. To se jim ale nepovede, protože Mládští si dokopnou zkazit nenechají.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Hosté z Vrbného jsou již jistým sestupujícím. Naopak Nové Hrady potřebují tři body jako sůl. A ty také ve svém domácím, velmi specifickém prostředí vydolují.

Tip experta: 2 41 - 17 - 42 %
Komentář experta:

Pohled na tabulku by favorizoval domácí, jenže Rudolfovu B jde o přežití v OP a já věřím, že se jeho hráči kousnou a Temelín porazí. Tomu budou navíc scházet posily z Olešníku.

Tip experta: 0 25 - 17 - 58 %
Komentář experta:

Strašně těžké utkání na tipování. Obě mužstva nehrají v nejlepší pohodě a hlavně oběma týmům jde o "pytel nudlí". Zkusím remízu 3:3.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Hluboké se na jaře daří herně i výsledkově. Srubec bojuje o třetí pozici v tabulce, což by byl parádní úspěch. Já ale věřím ve výhru domácích.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Nová Ves, jistý mistr OP, bude mít v utkání s Neplachovem svázané nohy a bude myšlenkami již na dokopné. Přesto domácí vyhrají a pak předvedou místním vesničanům velkolepé oslavy, na které jen tak nikdo nezapomene! Už se těším!

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Jankov nemá dostatek hráčů a tak v Boršově podle mě prohraje. Oslavovat ale budou oba celky. Domácí třetí flek v tabulce a hosté konec sezóny, ve které měli tragický podzim a solidní jaro.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Zdeněk Švejda 6
2. Frantisek Hekrdla 4
3. Jakub Kohout 4
4. František Filištein 4
5. Martin Kudlacek 4
6. Tomáš Tengl 3
7. Petr Holba 3
8. Tomáš Bürger 3
9. Pavel Hájek 3
10. Martin Dušák 2
11. Jaroslav Litvan 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.