3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká B potvrdila jarní fazónu i proti Srubci


Branky


0

Pod zámkem se utkala mužstva z předních pozic tabulky. Srubec k udržení třetí příčky potřeboval nutně bodovat. Jenže soupeřem mu byl jeden z těch nejsilnějších. Hluboká B má prostě formu a tu potvrdila i v posledním kole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Hluboká chtěla v utkání jednoznačně uspět, čemuž odpovídala i silná sestava včetně lavičky náhradníků. Srubec naopak nastoupil naopak s pár absencemi v podobě Janouška nebo Jakuba Leštiny. A favorité utkání, domácí celek, začal poslední utkání sezony aktivněji. Ve 4. minutě vyzkoušel z dálky gólmana Korbela Hájek a v 8. minutě ztroskotal na brankáři Srubce i Hrouz, když z malého vápna trefil jen Korbela. Stejně tak si z toho samého místa počínal i domácí útočník Křiváček. Tímto domácí odstartovali sérii neproměněných šancí, jenž se s nimi táhla téměř celý zápas. Ve 24. minutě přišla odpověď hostí, když jejich útočník Dittrich hlavičkoval jen těsně nad Jíšovu bránu. Ve 36. minutě domácí po rychlé rozehrávce od vlastní brány dostali balon na Štabrňáka, který zpětnou přihrávkou našel na vápně Procházku, jehož střelu Korbel pouze vyrazil zpět ke střelci, který napodruhé už dostal míč do branky - 1:0. Hluboká B tak po zásluze vedla.

Střídající Tauber rozhodl

Na začátku druhé půle po chybné rozehrávce domácích zkoušel přehodit Jíšu hostující Zimmel, jeho pokus však skončil nad brankou. Poté šel dvakrát v krátkém časovém úseku domácí Křiváček  sám na srubeckého gólmana  Korbela, který si však s jeho zakončením pokaždé poradil a domácí útočník se raději přihlásil o střídání. Místo něj nastoupil Tomáš Tauber. Další domácí šance, které skončili pouze v náručí výborně chytajícího gólmana Korbela, spálili Vácha a Štabrňák. Až v 62. minutě vybojoval míč u brankové lajny aktivní Štabrňák, předložil míč před bránu Tauberovi, který již dokázal mířit přesně - 2:0.  A v 68. minutě se spolupráce těchto dvou domácích hráčů zopakovala a střídající Tauber zvýšil svoji druhou brankou již na 3:0.  Hosté se i přes nepříznivý stav nadále pokoušeli útočit a v 80. minutě byli odměněni, když v rohu hřiště byl faulován Kalina. Tentýž hráč se postavil i k rozehrání přímého kopu, který pěkně zakroutil za přední tyč Jíšovy brány. Domácí gólman sice stačil míč vyrazit, ale ten již byl za brankovou čarou - 3:1.  Poté se utkání dohrálo bez větších šancí na obou stranách. Zápas s přehledem a bez karet  řídil sudí Hučík. Domácí tak udělali vítěznou tečku za povedenou jarní částí sezony a obsadili konečnou 5. příčku, jen těsně za Srubeckými.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): V utkání, ve kterém již o nic nešlo, jsme sice měli mírnou převahu v držení míče, ale šancí jsme moc neměli. Naopak domácí tým byl před brankou nebezpečnější a své šance dokázal využít a zaslouženě i vyhrál. V několika situacích nás ještě podržel brankář Korbel, jenž odchytal vynikající utkání.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - F. Brom [-] , M. Kovařík [-] , J. Procházka [-] , K. Vácha [-] (67. P. Tůma [-] ) , M. Kovařík [-] - T. Křiváček [-] (55. T. Tauber [-] ) , J. Hrouz [-] , J. Rubick [-] (85. . Dušek [-] ) , K. Štabrňák [-] , P. Hájek [-] (44. D. Ambrož [-] )

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Petr [-] - F. Hekrdla [-] (75. D. Sojka [-] ) , R. Dittrich [-] , J. Šedivý [-] , T. Kroupa [-] , J. Korotvička [-] , R. Hálek [-] (45. T. Zimmel [-] ) , F. Šálek [-]

Hráči zápasu: K. Štabrňák , T. Tauber - R. Korbel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - PROCHÁZKA Jan (N), LUKŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.