2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další bodík pro Borek


Branky


0

Domácí brali utkání jako takové loučení s Okresním přeborem, neboť příští rok začnou ve III. třídě. Hosté sezónu spíše dohrávají, neboť od zápasu na Lokomotivě jim chybějí dva lídři, Knietel s Píšou a sestavu doplňují s nadějnými dorostenci. Oba týmy si nakonec body rozdělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili skóre zápasu ještě v první půli

Po prvním jarním bodu mohli domácí ukořistit další. Soupeř na to byl poměrně ideální, neboť Čtyři Dvory B přijely k utkání s pár méně zkušenými dorostenci. Ale také například s Janem Janurou, hráčem A týmu. Prvních dvacet pět minut byli aktivnější domácí. Svoji převahu korunovali jedním gólem, kdy se již v 5. minutě trefil Kantor1:0. Hosté vyrovnali z první vážnější akce v jejich podání. Marek Sedlic přihrál Slepičkovi, jenž z prvního dotyku přenesl míč na pravou stranu, konkrétně na Faturu. Ten pronikl do pokutového území a jeho přihrávka přesně našla Januru 1:1. Po vyrovnávací brance převzali hosté otěže utkání. Ve 39. minutě navíc chyboval obránce Borku a Vejvar a přiťukl míč Janurovi. Tentokrát se však při jeho střele zaskvěl Pytel. Těsně před odchodem do šaten posunul balón Slepička na Faturu, jehož zpětnou nahrávku si našel Vejvara a hosté šli do vedení – 1:2

Kantor zajistil Borku bod

Jen co přišli hráči z šaten a rozhodčí zahájil druhý poločas, tak Borek vyrovnal. Pěknou kombinační akci zakončil opět Kantor2:2. Lukáš Kantor byl v jarní části jednoznačně nejlepší střelec a tahoun svého týmu.  Borek byl po vstřelené brance o trochu lepší, ale jedinou výraznější střelu zlikvidoval Voneš. Pak na druhé straně špatně rozehrál Pytel, jehož chybu zkusil ihned potrestat Vejvar, ale branku netefil. Poslední slovo měl pak střídající Čepička, který jakoby se rozpomněl na svá mladá léta, kdy skóroval i proti Spartě, ale jeho pěknou individuální akci a následné zakončení vychytal Pytel. Nepříliš kvalitní zápas tak skončil dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Zdeněk Svoboda (hráč Čtyř Dvorů B): Utkání jsme začali ve stylu: tady nemůžeme prohrát. Jenže domácí nám od začátku ukazovali, že tomu tak nebude. Sice jsme do konce první půle dokázali skóre ještě otočit zásluhou Vejvara a Janury, jenže začátek druhé půle byl stejný jako ten v první půli. A bylo zase srovnáno. Do konce utkání bylo k vidění ještě pár šancí, které jsme ale bohužel již neproměnili.



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - P. Schandl [-] , J. Litvan [-] , O. Dosek [-] , L. Kolouch [-] - O. Vaník [-] - D. Janíček [-] , M. Šulista [-] , L. Kantor [-] , F. Jiřík [-] , J. Endlicher [-] (80. Z. Kastl [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - J. Janura [-] (63. D. Sobolík [-] ) , D. Mentlík [-] , V. Slepička [-] , M. Fatura [-] , M. Matušek [-] , P. Trnka [-] , M. Maliňák [-] , V. Vejvar [-] (78. A. Čepička [-] ) , M. Sedlic [-] , Z. Svoboda [-]

Hráči zápasu: L. Kantor - M. Matušek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - PETERKA Josef (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.