1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 17:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nad Lipou loupila ve Speřicích


Branky


80. A. Žáček - 34. O. Joza , 39. J. Houser , 68. J. Houser
16

Záverečný duel sezóny pro obě dvě strany působil vcelku vyrovnaným dojmem, jenže branky stříleli převážně hosté, jenž si vybudovali dostatečně vysoký náskok na to, aby jim už utkání neuniklo mezi prsty a se sezónou se tak mohou rozloučit jak výhrou v souboji týmů ze středu tabulky, tak i konečným sedmým místem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvěma góly se hosté dostali na koně

V úvodních minutách byli domácí o něco lepším týmem. Kamenice ale soupeře několikrát vystavila do offsajdu. Hra se poté vyrovnala. Nebezpečná střela Vávry brankou neskončila. Na druhé straně mířil domácí útočník nad branku. Poté měly oba týmy po jedné možnosti, ale brankáři oba dva pokusy vychytali. Ve třicáté čtvrté minutě se ale skóre již měnilo. Ve vápně se dostal k balonu hostující Ondřej Joza a balon poslal okolo brankáře Tkadlece do branky. O pět minut později se skóre měnilo podruhé, když se Jarda Houser dostal k míči a střelou k tyči poslal hosty do dvoubrankového vedení.

Kamenice si výhru pojistila třetím gólem, Speřice pouze korigovaly

I ve druhém poločase pokračovala vcelku vyrovnaná bitva. Obrana Kamenice působila poměrně kompaktně a na druhé straně se dostal do šance Kašparec ale mířil nad branku. Snížit mohl domácí Huňáček ale míč poslal do brankáře Hadače. V šedesáté deváté minutě šli ale domácí do tříbrankového vedení, když se po pěkné kombinaci dostal za obranu Jarda Houser a míč pak uklidil k levé tyči. Další branku mohl přidat střídající Spěváček ale míč poslal nad branku. V osmdesáté minutě domácí snížili, když si na míč za obranu naběhl Žáček a míč poslal do branky. Kamenice si ale již výhru pohlídala a tak si odvezla v závěrečném kole tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Zápas jsme odehráli solidně. Dobře pracovala obrana a i směrem dopředu to celkem šlo. Výhra je dobrá. Sezónu jinak hodnotím neúspěšně. V tabulce skončíme níž, než jsme chtěli a za to může především špatný podzim. Naopak jaro hodnotím kladně. Zisk 27 bodů na jaře, je to co bych si celkem představoval a i herně to bylo solidní. Snad na jaro navážeme v příští sezóně.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - J. Merunka [-] - M. Sadský [-] (63. V. Vávra [-] ) , P. Huňáček [-] , A. Žáček [-] (85. J. Menšík [-] ) , M. Eremiáš [-] , M. Maděra [-] , M. Linhart [-] (68. F. Krejčí [-] ) , D. Moravec [-] , J. Holenda [-] , M. Čermák [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - J. Pfaur [-] (86. A. Schober [-] ) , L. Novák [-] , M. Strašík [-] , P. Klusáček [-] - J. Houser [-] , L. Kašparec [-] , P. Macháček [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , J. Vávra [-] (63. V. Spěváček [-] )

ŽK: 61. M. Linhart - 8. P. Klusáček , 30. P. Macháček , 80. L. Hadač .
Hráči zápasu: A. Žáček - L. Novák , J. Houser .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLANECKÝ Lukáš - NENADÁL Pavel, DOLEJŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

V tomto případě se nejspíš oba týmy budou chtít rozloučit se sezónou výhrou, lepší předpoklady však v takto vyrovnaných střetnutích budou mít domácí, kde to přeci jen před vlastními fanoušky bude o něco pravděpodobnější.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů