Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 15:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice dokázala Lukavec porazit a bere nakonec třetí místo


Branky


2. M. Pokorný , 19. M. Pokorný , 21. M. Pokorný , 64. M. Pokorný , 89. J. Mach - 12. Z. Tržil (p.) , 28. S. Prokop , 61. V. Prchal
19

Pro obě dvě strany šlo svým způsobem i o vylepšení konečného umístění a to na úkor svého rivala. Zatímco Lukavec se snažil udržet "bednu", to Žirovnice pro změnu usilovala o svržení svého soka. Zvítězila nakonec druhá možnost, což Lukavec odsouvá na čtvrtou příčku, která musí být stále brána jako úspěch, nicméně po podzimu a značné části jara se asi přeci jen nějaké to zklamání neskryje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze své převahy dokázala Žirovnice vytěžit maximum

První poločas: Opět se Žirovnickým povedlo skórovat v první minutě. Po pravé straně od beka přes halva se dostal míč na malé vápno, kde byl nikým neobtěžován M.Pokorný a měli jsme tu stav 1:0. Hra byla rozkouskována. Chvíli měli balon na kopačkách domácí, chvíli hosté. V 10. minutě byl nařízený pokutový kop a to ve prospěch Lukavce,  Z.Tržil nedal domácími gólmanovi šanci a tvrdou přesnou střelou k tyči vyrovnával na 1:1. V 18. minutě se dostal na velkém vápně k míči M. Pokorný pohrál si se dvěma obránci a z otočky levou nohou rozvlnil sít podruhé a 2:1. O dvě minuty později měl míč na svých kopačkách T. Houška, poslal ho za obranu hostí kam si zabíhal M.Pokorný a z pozice jeden na jednoho rozvlnil sít potřetí, 3:1. O další dvě minuty později dostal M. Pokorný tu samou příležitost avšak gólman Ludvík se při své rozlučce zaskvěl výborným zákrokem. V 27. minutě přišla ta samá situace na druhé straně, Adam Mišoň poslal balon za obranu a S.Prokop snižoval skóre na 3:2. Ve 43. minutě zahrozily domácí ještě jednou, avšak střela T.Houšky těsně minula bránu a tak se šlo do šaten za stavu 3:2.

Lukavec měl na dosah zvrat v utkání, místo toho znovu inkasoval

Druhý poločas: V 50. minutě byla pro domácí nařízena standartka, balon si postavil D.Kuš poslal ho na zadní tyč kde si ho našel V. Rušil avšak hlavou těsně minul. V 52. minutě dostal svou pátou šanci v zápase M. Pokorný,ovšem z pozice jeden na jednoho trefil gólmana. Tlak Žirovnice neustával a v 59. minutě opět z pohledu domácích nevyužita gólovka v níž měl prsty R. Kopejtka, který se snažil přelobovat vyběhnutého gólmana, ale také minul. Nedaš dostaneš. V téže minutě V. Prchal vyslal přesnou štiplavou střelu na bránu a měli jsme tu skóre 3:3. Toto skóre však nevydrželo dlouho. T. Severa dlouhým balonem našel na vápně M. Pokorného a ten se už počtvrté nemýlil a domácí strhli vedení opět na svou stranu 4:3. Hosté začali tlačit na pilu, čímž si v závěru zápasu vytvořily dvě vyložené šance, ale domácí gólman V. Kolář už byl proti tomu lovit míč ze sítě. V 89. minutě se skóre přepisovalo naposledy, T. Houška procházel vápnem a našel J.Macha, ten už měl snadnou práci a do prázdné brány zvyšoval na 5:3. Poté rozhodčí utkání ukončil.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice): Jeden z těch zápasu kde se neustále něco děje, mohli jsme rozhodnout daleko dřív, ale i hosté nedaly své šance. Z mého pohledu vyhrál trpělivější tým a jsem rád , že máme zpátky Pokyho, který je odpočatý a je na něm vidět, že mu fotbal začal zase chutnat. Na závěr už jenom TAK JSME TŘETÍ NO A CO.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Omasta [-] (46. M. Veselý [-] ) , S. Koudelka [-] , O. Doležal [-] , T. Houška [-] , M. Pokorný [-] (76. J. Mach [-] ) , T. Severa [-] (86. R. Kopejtko [-] ) , J. Metlička [-] (83. L. Severa [-] ) , V. Rušil [-] , P. Doležal [-] , D. Kuš [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Zamrzla [-] , Z. Tržil [-] (65. D. Wenemoser [-] ) , T. Mišon [-] , V. Prchal [-] , L. Krill [-] , M. Zamrzla [-] (76. M. Chomát [-] ) , M. Merenus [-] , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] (46. L. Krill [-] ) , J. Mařinec [-]

ŽK: 12. D. Kuš , 34. V. Rušil - 42. L. Krill . ČK: 67. L. Krill .
Hráči zápasu: T. Severa , M. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TŮMA Petr - KOLÁŘ Zdeněk (N), MIŠOŇ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Měla to být sezóna Lukavce, ten však s blížícím se závěrem povolil, o první místo přišel a natrvalo si zpět vydobýt postupovou příčku nedokázal. Nyní už tak o nic moc nehraje, rozhodně ale do Žirovnice nepřijede prohrát. Vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů