Po inkasované brance se rozhodli opustit hřiště, zápas se nedohrál

0

Zatímco hosté se zlobili na sudího, že nevyloučil domácího fotbalistu a naopak nechal Komárno skórovat, rozhodčí uvedl, že podle něj Prusinovice neunesly pro ně špatně se vyvíjející skóre utkání.

Komárno - Prusinovice, 10.kolo, Zlínský | Kroměříž | III. třída sk. A

 

Tabulka III. třídy v okrese Kroměříž je velmi našlapaná a možná i to přispělo k tomu, že zápas tabulkových sousedů se neodehrál v klidu. Prusinovice vedly po půli 1:0, ale ve druhém poločase začaly ztrácet a domácí nakonec otočili v 73. minutě na 3:1. To ale bylo ze zápasu vše.

 

"Po obdržení třetí branky hostující mužstvo neuneslo prohrávající zápas a začalo mě slovně urážet. Jeden z hráčů hostí vběhl mezi diváky a začal je urážet. Tuto situaci jsem neviděl, jelikož jsem si zapisoval střelce branky. Urážky jsem slyšel. Slovně mě napadali, že jsem měl vyloučit domácího hráče," líčil sudí Skyba v zápise o utkání.

 

"Po této brance v 73. minutě opustili hosté demonstrativně hrací plochu. Nevím, který z hráčů tuto situaci inicioval. Hostujícím hráčům jsem dal deset minut k návratu na hrací plochu. Po této lhůtě jsem se zeptal, jestli se vrátí. Bylo mi sděleno, že ne. Vedoucí hostů tuto situaci potvrdil svým podpisem v zápisu o utkáním," popsal kuriózní momenty rozhodčí zápasu.

 

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou