2:1
(0:1)
37. J. Pohl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sklenář otočil v poslední sedmiminutovce


Branky


0

Bíteš se ujala vedení v závěru prvního poločasu. Bystřici ale vyšel finiš, a dvěma góly v závěru zápasu otočila skóre zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V okresním derby se odehrávalo v první půlhodině zápasu za převahy poslední Bytřice, která ale své šance nedokázala přetavit v branku. Nejprve domácí Adamec z pravé strany vnikl do pokutového území, ale Žila jeho ventr nedokázal zavěsit do sítě, o chvíli později běžel agilní Adamec sám na Bítešskou branku, ale s šancí pohrdl. Po půlhodině hry se role na hřišti vyměnily. Velká Bíteš se chopila iniciativy a po proměněném centru ji poslal v 37. minutě do vedení Pohl - 0:1.

 

 

Ve druhém dějství se hrálo prakticky na jednu branku, když se Bystřice snažila co nejdříve vyrovnat skóre zápasu. V 55. minutě Žila prošel hostující obranou jako nůž máslem, a vybídl ke skórování Adamce, který neskutečně selhal, když z půl metru přestřelil prázdnou branku. Závěrečná desetiminutovka přinesla neskutečný obrat ve skóre. V 83. minutě trefil Šponar nejdříve břevno, ale Sklenář v pohodě zametl míč do sítě - 1:1. Dvě minuty před koncem zápasu zařídil obrat ve skóre opět Sklenář, který pohotově uklidil balon do sítě - 2:1.

 



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Mezník [-] , P. Blaha [-] , R. Sklenář [-] , M. Malý [-] , M. Šponar [-] , F. Adamec [-] (90. R. Prüger [-] ) , T. Vařejka [-] , L. Zbytovský [-] , D. Čech [-] (90. D. Buršík [-] ) , J. Žíla [-]

FC PBS Velká Bíteš
T. Pokorný [-] - L. Střecha [-] , J. Pokorný [-] , L. Kerber [-] , L. Kopáček [-] - M. Máca [-] (74. M. Ivančík [-] ) , T. Nekuda [-] , J. Chlup [-] , D. Hibš [-] (55. J. Horký [-] ) , T. Mrňa [-] (64. R. Valsa [-] ) - J. Pohl [-]

ŽK: 38. R. Sklenář , 66. T. Vařejka , 82. M. Šponar , 90. F. Svoboda - 41. T. Mrňa , 61. J. Pokorný , 81. M. Ivančík , 87. T. Nekuda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - POLÁČEK David, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.