ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Divize D, 2024-2025. David Šteffl, SFK Vrchovina.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste se po zápase cítil?
Cítil jsem se skvěle, nečekali jsem, že vyhrajeme o tolik gólů, ale na druhou stranu to zas tak lehký zápas nebyl. Průběh nebyl tak hladký, jak se může z výsledku zdát. Jsme rádi, že jsme zatím neporaženi a získali jsme první body z venkovního zápasu.
Co si od této sezóny slibujete?
Nějaká naše vize je hrát nahoře, což se nám ze startu daří. Sice nemáme žádný konkrétní cíl, ale rozhodně se chceme umístit v horních příčkách tabulky.
Jak celkově hodnotíte zápas?
Zápas byl, řekl bych, vyrovnaný. My jsme byli víc na míči, měli jsme více příležitostí v první půli. Pak jsem dal ten gól z půlky, to byl ten bod, co nám pomohl. Bylo to těsně před poločasem, takže nás to povzbudilo a dodalo síly. Rozhodující byl také ten druhý gól, který nás uklidnil. Soupeř začal být otevřený a my jsme začali hrát na protiútoky.
Mohl byste dominovat anketu hráče kola i po zbytek sezóny?
Doufám, že jo. Do každého zápasu jdu s tím, že chci ukázat, co umím, nebo to nejlepší ze mě. A kdyby to pokračovalo takhle, tak bych byl jenom rád.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.