Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství hostů překvapilo i je samotné !


Branky


0

Tlučná sice chvíli vedla, ale Mochtín se prostě 1. A třídy nechtěl vzdát a zápas jasně otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se prosadili domácí ...

V dnešním utkání se Tlučná chtěla pokusit doma překvapit Mochtín a připravit ho o pozici v 1. A třídě. Domácí však favoritem nebili možná i proto, že hráli s několika dorostenci v základu. Asi nejcitelnější oslabení pro Tlučnou byl brankář. Teprve náctiletý Kabát Filip sice má nesporné kvality, ale na mužský fotbal to zřejmě ještě nebude. I přes tyto ztráty se dostali v 12. minutě do vedení po krásně provedeném přímém kopě.  Nachtmann Tomáš krásně vymetl šibenici a poslal domácí oproti všem předpokladům do vedení. Radost v očích domácích fanoušků vyprchala o 4 minuty později. To se poprvé v zápase prosadili i hosté. Po rohu zakončoval Staněk a vyrovnal tak na 1:1.  O další 4 minuty hosté otočili průběh zápasu, když se asi z 22 metrů krásně trefil Zbyněk Toman. Ten se ještě ve 34. minutě podílel centrem na gólu Cihláře, což znamenalo navýšení náskoku Mochtína. Dokonce o minutu později to už bylo 1:4. Babka se totiž rozhodl napodobit Ronalda a krásnou patičkou po centru Smolíka po čtvrté rozesmutněl domácí. To už bylo v prvním poločasu vše.

..., ale potom už nepředvedli nic !

 

Domácí to nezabalili a na začátku druhého dějství měl velkou šanci  na snížení. Po dalším rohu se trefili pouze do tyče. Bohužel to bylo ze strany domácích vše. V 52. minutě se asi ze třiceti metrů prosadil kanonýr Dolejš a poslal Mochtín už do čtyřgólového vedení. Na 1:6 dával druhým gólem v zápase krásným " angličanem " o břevno Zbyněk Toman. Poslední gól dal v 62. minutě Švátora Petr. Po centru trefil vzdálenější šibenici střelou, která krásně přeletěla bezmocného brankáře Kabáta. Další šance už zůstali neproměněny a jedinou vážnější byla červená karta v 70. minutě pro domácího Radka Černého za druhé napomenutí, což nenesl vůbec dobře.  Mochtín se tedy bude doma  moci opřít o šestibrankový náskok. Konečný stav 1:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Libor Hnát: Co k tomu říct ? Pokusíme se s klukama v odvetě o nemožný !

TJ Sokol Mochtín
Toman Jiří: Samozřejmě je výsledek asi jednoznačný a v odvetě už asi nebude co řešit. I tak si doma chceme zahrát pěkný fotbal a potěšit naše fanoušky.



Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - S. Schejbal [-] - S. Škoda [-] , R. Tyll [-] (66. M. Kouřil [-] ) , R. Černý [-] , M. Nachtmann [-] , T. Nachtmann [-] , P. Němec [-] (59. D. Černý [-] ) , J. Saitz [-] (62. S. Polák [-] ) , T. Žďárský [-] , L. Vokurka [-] (54. T. Keramidas [-] )

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - Z. Toman [-] , Z. Smolík [-] (46. P. Švátora [-] ) , P. Staněk [-] , J. Cihlář [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] (61. P. Švátora [-] ) , J. Žiak [-] , K. Šlechta [-] (75. Z. Novák [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 70. R. Černý . ČK: 70. R. Černý .
Místo: Tlučná. Počet diváků: 350. Rozhodčí: Hodek Jakub - Štökl, Jílek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.