1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

08.09.2024 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Píšť doma vyhořela s Ludgeřovicemi


Branky


18

V Píšti se v uplynulý víkend odehrálo zajímavé derby s nedalekými Ludgeřovicemi. Ty potvrdily svou vzrůstající formu, když si do zápasu přenesly vítěznou náladu, v které zdárně pokračovaly. Výkon Píště zůstal hodně za očekáváním, za to Ludgeřovice mile překvapily a zaslouženě vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť šla po půlhodině do deseti

Po trochu ospalém úvodu se začaly rodit akce. Za domácí stranu se neúspěšně pokusil zaskočit gólmana Hájka Pískala, ale střela byla hodně nepřesná. Na druhé straně vyslal nenápadnou střelu Barták, s kterou si domácí strážce brány Chvěja rovněž poradil. Ze druhé šance už ale hosté vytěžili vedoucí branku. Hájek výkopem oslovil Bartáka, ten si povodil soupeře a rovněž míč do vápna, kde křižným centrem nachystal snadnou úvodní trefu Galusovi - 0:1. Následně přišla pasáž plná nepřesností a sotva nějakých rodících se akcí. Asi nejzajímavějším momentem bylo vyloučení domácího Obrusníka, který musel za faul zezadu předčasně pod sprchy. S blížícím se koncem první půle přišly opět na řadu akce, které stály za zmínku. Shodou okolností z toho padly i góly. Nejprve se povedlo domácím vyrovnat, když Kaluža penesl hru na Kyselého, ten popostrčil balón Štefkovi, který pěknou ránou z dvaceti metrů vymetl pavouky ze šibenice - 1:1. Do šaten ovšem odešli spokojenější hosté. Barták dostal až příliš prostoru a prakticky z půlky dovedl balón až k zakončení na přední tyč, které vrátilo hostům vedení - 1:2. 

Ludgeřovice si zápas užívaly

Hra domácího celku působila velmi rozpačitě. Řada nepřesností brzdila tradiční souhru, z které Slávisté tolik těží a kterou dokáží své fanoušky nabudit. Navíc přišly další komplikace. Zkraje druhé půle udeřili hosté potřetí. Středopolař Hommes si pěkně potáhl míč a přesnou střelou pod břevno navýšil vedení - 1:3. Domácí fanoušci nechápali, co se s jejich týmem děje. Prakticky celý zápas pořádně nevystřelili na bránu. Výjimkou byly dva nepřesné pokusy Šece a Holuschi, ale ty neměly žádné gólové parametry. Ludgeřovice hrály zkušeně a vyčkávaly na brejky. Přečíslení dva na jednoho nedotáhl do zdárného konce Gajdošík. Z dalšího brejku nedotáhl akci do konce Galus. Čtvrtý hřebíček do domácí rakve nezasadil ani Fekete, jehož střelu domácí defenzíva zblokovala. Definitivní pojistku tak nakonec zajistila až trefa střídajícího Cintuly - 1:4. Ludgeřovice se třetí výhrou po sobě posunuly do klidných vod středu tabulky, za to Píšť se zatím výsledkově hledá a musí zabrat, aby naplnila očekávání ambiciózního celku.


Píšť k příštímu zápasu zajíždí na půdu soupeře, když se v nedělním odpoledni pokusí zaskočit vítkovickou rezervu. Ludgeřovice hrají už o den dříve v sobotu, když na svém hřišti přivítají soupeře ze Štěpánkovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Hanus (hrající trenér): "Dnes nemám moc co hodnotit. Z naší strany to byl naprosto odevzdaný výkon, bez zájmu, bez chuti porvat se o body, prostě dnes tam nebylo z naší strany vůbec nic. Za celou dobu, co jsem v Píšti, byl tohle asi nejhorší výkon, co jsem zde zažil. Přístup některých hráčů je na pováženou a

TJ Ludgeřovice
Tomáš Hájek (brankář): "Odjeli jsme do Píště s cílem navázat na předchozí povedené zápasy, což se nám povedlo. Dnes jsme podali velmi dobrý výkon, za který bereme zasloužené tři body. Hlavně hra dopředu byla od nás nad očekávání, ani jsme nečekali, že nás Píšť nechá až tak často zakončovat. Konečný výsledek mohl být ještě vyšší, ale i tak je to skvělý výsledek. Mě osobně hra soupeře zaskočila. Když porovnám naše vzájemné duely z loňska, tak tohle byl jednoznačně nejslabší výkon Píště, co jsem prozatím zažil"

Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - O. Vlha [-] (46. D. Holuscha [-] ) , R. Štefek [-] , J. Ondrášik [-] (79. P. Moric [-] ) , T. Obrusník [-] , J. Piskala [-] (67. M. Šec [-] ) , M. Hanus [-] , J. Kaluža [-] , M. Kyselý [-] , K. Hudeczek [-] , L. Foitzik [-] (90. S. Kupčík [-] )

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Barták [-] , R. Segeťa [-] (46. A. Gajdošík [-] ) , J. Rzidký [-] , D. Fekete [-] (87. T. Gellner [-] ) , M. Blokša [-] , J. Hommes [-] , M. Galus [-] (64. D. Sztasak [-] ) , A. Dekleva [-] (46. R. Bělan [-] ) , J. Kusák [-] , A. Závadský [-]

ŽK: 41. M. Kyselý , 89. M. Hanus - 31. M. Galus , 57. J. Barták . ČK: 27. T. Obrusník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLADKÝ Ondřej - ŽÁČEK Marek, SEIDLER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: výhra hostů

Zde musím dát samozřejmě na naší výhru. Píšť bude doma velmi nepříjemná, ale já věřím, že potvrdíme naší vzrůstající formu a po předchozích dvou vítězstvím dosáhneme i na to třetí.

Jiří Lusar

Expert: Tomáš Hájek
Tip experta: výhra hostů

Zde musím dát samozřejmě na naší výhru. Píšť bude doma velmi nepříjemná, ale já věřím, že potvrdíme naší vzrůstající formu a po předchozích dvou vítězstvím dosáhneme i na to třetí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích