J. Kuric 40.
1:3
(1:2)
31. J. Hommes
44. J. Barták
51. T. Skácel (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov vyšel opět bodově naprázdno


Branky


40. J. Kuric - 31. J. Hommes , 44. J. Barták , 51. T. Skácel (vl.)
20

Oba týmy vyšly z úvodních dvou zápasů bodově naprázdno, tudíž se potřebovaly v tomto duelu chytit a konečně zabodovat. Nakonec se to povedlo Ludgeřovicím, které ukázali soupeři, jak vypadá dobrá lekce z produktivity. Budišov opět doplatil na hrubé chyby a neproměňování šancí.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice dvakrát odskočily do vedení

Budišov vstoupil do zápasu aktivněji a vytvořil si po pár minutách první nadějnou příležitost Kuricem, jehož střelu zblokovala hostující defenzíva na roh. Ludgeřovice se osmělily pokusem Galuse. Poté se zase přihlásili o slovo domácí, ale střela Aleše Leváka zamířila jen do náruče připraveného brankáře Hájka. A tak udeřilo na protější straně. Hommes zachytil špatnou rozehrávku soupeře, obelstil jak beka tak i brankáře a střelou k tyči otevřel skóre - 0:1. Budišov stihl ještě do poločasu vyrovnat, když Černoch v úniku připravil snadné zakončení kanonýrovi Kuricovi - 1:1. Nicméně tak jako tak šli hosté do šaten z pozice vedoucího celku. Galus rozehrál nepřímý kop na Bartáka, který nekompromisně propálil gólmana Matěje Němečka - 1:2. 

Budišov marně doháněl manko

Další komplikace pro Budišov přišla po změně stran, když dobře kopnutou standardku hostujícího Bartáka ztečoval Skácel do vlastní sítě - 1:3. Korigovat výsledek mohl za několik minut po úniku Chung, ale na Hájka si nepřišel. Ludgeřovice nehrály bůhví jak oslnivě, ale za to velmi účelově a dařilo se jim držet náskok. Ten zůstal dvougólový až do konce utkání, byť si domácí strana vypracovala příležitosti ke korekci výsledku. Jednak po ráně Slížka, jehož pokus prosvištěl okolo pravé tyče. Anebo po trmě vrmě z rohu, kdy se do zakončení prodíralo klubko těl. Ludgeřovice se ještě připomněly střeleckým pokusem Kravčíka vedle brány. A protože se v samém závěru neujala ani hlavička budišovského Jana Němečka, získaly šťastnější Ludgeřovice letošní premiérové tři body do tabulky. Budišov si naopak musí na své první body ještě počkat.

 


Budišov odehraje v příštím zápase nováčkovský duel na půdě vítkovické rezervy, tento zápas se hraje v neděli. Ludgeřovice v netradičním pátečnín termínu přivítají doma protivníka z Chlebičova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): "Je to už trochu smutné, jak se nám smůla lepí na paty. Nehrajeme vůbec špatné zápasy, ale bohužel doplácíme na strašné hrubky, kterými dostáváme soupeře na koně. A druhým problémem je naše neproměňování šancí. Na góly se neskutečně nadřeme, zatímco soupeři tam spadne do čeho kopne. Dnes jsme měli rozhodně na to, abychom v zápase bodovali"

TJ Ludgeřovice
Libor Fryč (trenér): "Bylo to velmi vyrovnané utkání, kdy ani jeden z týmů neměl pasáže, ve kterým by toho druhého extra přehrával. Jediný rozdíl mezi oběma týmy byl v tom, že my jsme nabídnuté šance proměňovali, zatímco soupeř je nevyužil. Dnes jsme nebyli lepším, ale šťastnějším týmem. Ale i to se počítá, potřebovali jsme zabodovat, abychom se konečně chytli a mohli na čem stavět do dalších zápasů"



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Pizur [-] (52. J. Vondrouš [-] ) , J. Kuric [-] (61. J. Šlížek [-] ) , A. Levák [-] (88. D. Anděl [-] ) , E. Levák [-] (61. J. Dvořák [-] ) , J. Němeček [-] , M. Kadlec [-] , T. Černoch [-] , D. Chung [-] , T. Skácel [-] (52. L. Chudý [-] ) , M. Marek [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Barták [-] , R. Segeťa [-] (58. D. Sztasak [-] ) , J. Rzidký [-] , M. Blokša [-] , A. Gajdošík [-] (83. L. Kravčík [-] ) , J. Kusák [-] , J. Hommes [-] (83. V. Šafarčík [-] ) , M. Galus [-] , A. Dekleva [-] (75. K. Lubojacki [-] ) , A. Závadský [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: BOČEK Robin - KUBÁČEK Vojtěch, SIKORA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Toto kolo je opravdu složité tipovat. Budišov moc neznám, vůbec netuším, jak hraje. Tak ať nezklamu, dám i tady na to, že Ludgeřovice si odsud odvezou první bodík. Takže opět remíza.