EXPERT TIP - 4.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Datum kola: 25.8.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Patrik Slavík


Třetím letošním Expertem kola se stává odchovanec a velký srdcař celku SK Meteor Strahovice PATRIK SLAVÍK. Jedná se o 31-letého hráče, který ve svém týmu plní roli jakéhosi univerzála, kdy podle potřeb rotuje na různých postech mezi zálohou a obranou. V současnosti se usadil v základní sestavě výběru trenéra Jiřího Pekárka, který na něj spoléhá pro plnění defenzivnějších úkolů. Ale když je potřeba, tak ani směrem dopředu se sám hrát nebojí. 

Celá Patrikova kariéra je prozatím výhradně spojena s jeho domovskými Strahovicemi. S fotbalem začal ve svých 6 letech, kdy jej poprvé na místní hřiště přivedl jeho táta, který sám hrával fotbal za Strahovice. Patrik se tedy potatil. V klubu je registrován od roku 2003, kde prošel všemi mládežnickými kategoriemi. Pro klub odvádí cenné služby nejen na hřišti v roli hráče A-mužstva, ale i jako trenér nejmladší klubové kategorie, neboť trénuje přípravku. Je velkým fanouškem londýnského Arsenalu a má pochopitelně i své fotbalové idoly. Dříve to byl španělský záložník Cesc Fabregas, díky kterému odjakživa nosí na dresu svou oblíbenou čtyřku. Nyní v současnosti patří mezi jeho oblíbence jiný středopolař, pochopitelně hájící barvy Arsenalu, a sice norský Martin Ødegaard.

 

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 63 - 21 - 16 %
Komentář experta:

Chlebičov hraje první zápas doma, bude chtít vyhrát. Jenže zatím stoprocentní Dolní Benešov v čele s Joshuou jim to dost znepříjemní. Vidím to tady na plichtu.

Tip experta: 0 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

V Lazcích v neděli 10:00 dopoledne se hraje každému velmi těžce, málokdo tam vyhrává. Každopádně to vidím tak, že Kozmice tady překvapí a uhrají cennou remízu.

Tip experta: 0 60 - 15 - 25 %
Komentář experta:

Albrechtice jsou zatím stoprocentní a letos budou adeptem na postup. Oldřišov se ovšem konečně chytne a uhraje tady svůj první bodík.

Tip experta: 0 40 - 5 - 55 %
Komentář experta:

Samozřejmě věřím v naší výhru, doma jsme silní a navíc je tady Odpust (pozn.red. - posvícení). Doma se budeme chtít předvést v tom nejlepším, čeká nás ale náročný zápas proti velmi kvalitnímu soupeři. Rádi bychom vyhráli, ale reálně to vidím spíše na remízu.

Tip experta: 0 30 - 25 - 45 %
Komentář experta:

I tady není jednoduché určit favorita. U tohoto zápasu to zase vidím na nerozhodně. Bude to určitě hodně vyhecované derby, ve kterém si oba soupeři rozdělí po bodu.

Tip experta: 0 50 - 15 - 35 %
Komentář experta:

Píšť je doma ohromně silná a body nerozdává, naproti tomu Stará Bělá zase hraje pohledný fotbal. Dávám další remízu.

Tip experta: 0 75 - 10 - 15 %
Komentář experta:

Toto kolo je opravdu složité tipovat. Budišov moc neznám, vůbec netuším, jak hraje. Tak ať nezklamu, dám i tady na to, že Ludgeřovice si odsud odvezou první bodík. Takže opět remíza.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 5
2. Daniel Schrom 4
3. Aleš Silber 4
4. Jaromír Bělunek 4
5. Jiří Klik 4
6. Radek Hruška 4
7. Kryštof Surovec 3
8. Ladislav Beran 3
9. David Obrusník 3
10. Patrik Ožvolda 3
11. Petr Vala 3
12. Miloslav Mička 3
13. Jiří Lusar 2
14. Tobiáš Slivka 2
15. Patrik Minarčík 2
16. Pavel Konečný 2
17. Robert Kašný 2
18. Nicolas Sýkora 2
19. Marek Kulaviak 1
20. Patrik Slavík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.