B. Moc 92.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Vítkovic ještě neztratil body


Branky


20

Strahovice posilněné výhrou z minulého kola hodlaly zastavit rozjetého nováčka z Vítkovic. Ten ač přijel značně oslaben, tak ukázal, že se nachází v dobré herní pohodě, kterou demonstroval dalším tříbodovým vítězstvím. K němu notně přispěl dvěma góly Nigérijec Abdullahi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkovice dvakrát udeřily brankami Abdullahiho

Strahovicím vůbec nevyšel první poločas. Domácí tým byl asi ještě myšlenkami na místním odpustu, protože za celý první poločas neohrozil ostravskou bránu. Hosté po počátečním prozkoumání neznámého prostředí začali přebírat iniciativu a prakticky z první větší příležitosti vytěžili vedoucí branku. Do střelecké listiny se zapsal nigerijský útočník Abdullahi, kterému asistoval Hloch - 1:0. Střelec úvodní trefy následně zachytil špatnou rozehrávku domácí obrany a využil své rychlosti, aby z bezprostřední blízkosti prostřelil gólmana Nevřelu - 2:0. Ještě do poločasu mohl Abdullahi dokonat svůj hattrick. Nejprve jeho pumelici zpoza vápna lapily rukavice připravenéh Nevřely, následně v další příležitosti zakončoval poněkud zbrkle. V závěru první půle měl dobrou střeleckou příležitost také Vítek, ale mířil jen vedle brány. 

 

Strahovice už jen korigovaly skóre

Strahovice se zvedly až po změně stran. Obrovskou příležitost zazdil z nájezdu Tomíček, který pouze oprášil Hypšovy rukavice. Na druhé straně opět zahrozil Abdullahi, který mohl domácím zasadit konečný hřebíček do rakve, nicméně Nevřela se blýskl důležitým zákrokem. Další obrovskou příležitost domácích spálil Vojtěch Malchárek, který z bezprostřední blízkosti překopl poloodkrytou bránu. Vítkovice nebyly ve druhém poločase už tak nebezpečné směrem dopředu jako v úvodním dějství, nicméně ještě jednou v duelu zahrozily. Trojanovský zpoza vápna mířil hlavou nad břevno. Kdyby šanci proměnil, bylo by nejspíš po zápase. I díky tomu mohli domácí vrhnout všechny síly do útoku. Za to se v samém závěru klání dočkali alespoň korigující trefy. Nákop Slaniny vrátil pod sebe Ondřej Pekárek a ne moc vysoký Moc dokázal přehlavičkovat soupeře a snížit - 1:2. Bohužel na další tlak a nápor už Strahovicím nezbyl čas. Ostravané svůj náskok uhájili a připsali si z třetího zápasu potřetí plný bodový zisk.

 


Strahovice cestují v příštím kole na derby do Kozmic, vítkovická rezerva se naopak představí doma v nováčkovském souboji proti Budišovu. Obě utkání se hrají v nedělním odpoledni. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Můj dojem z dnešního zápasu je velmi rozpačitý. Opět jsme odehráli dva odlišné poločasy. V tom prvním jsme hráli velmi špatně a soupeře prakticky vůbec neohrozili. I proto musela přijít o přestávce důrazná promluva. Něco jsme si v šatně vyříkali a po přestávce začali hrát úplně jinou hru. Přišly na řadu i vyložené šance, které ale neproměňovali. Bohužel, zelená je tráva a vyhrává ten, kdo góly dává"

MFK Vítkovice B
Vítězslav Mooc (trenér): "Přijeli jsme v dost omlazené sestavě, protože naše Áčko hrálo venku a my museli trochu lepit sestavu hráči z devatenáctky. Bylo to těžké utkání, soupeř nás překvapil, že hrál dost zataženě a spoléhal se jen na brejky. My naopak chtěli hrát kombinační fotbal, což se nám v prvním poločase i dařilo. Za první poločas musím tým opravdu pochválit. Ten druhý už nebyl z naší strany tak ofenzivní, ale i tak jsme nehráli špatně. Nicméně Strahovice nám dělaly problémy svými nákopy za obranu. Naštěstí nás ale podržel brankář a trochu i střelecká nemohoucnost soupeře. Zápas jsme nakonec zvládli, máme další tři body, takže můžeme být se startem do soutěže nadmíru spokojeni"



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - O. Pekárek [-] , J. Hluchník [-] (68. J. Stříbný [-] ) , V. Tomíček [-] (88. D. Obrusník [-] ) , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , D. Beneš [-] , J. Josefus [-] , P. Slavík [-] (68. M. Malchárek [-] ) , M. Tomíček [-] , M. Nevřela [-] (27. B. Moc [-] )

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - V. Mlečko [-] (78. D. Trojanovský [-] ) , M. Hloch [-] (69. M. Pilař [-] ) , T. Pastrňák [-] , R. Vítek [-] , L. Tydlačka [-] , B. Abdullahi [-] , D. Kalafut [-] (78. A. Sýkora [-] ) , T. Kantor [-] , J. Tamajka [-] , J. Hloch [-] (58. M. Pařík [-] )

Počet diváků: 180. Rozhodčí: SEKULA Adam - MACHALA Petr, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Samozřejmě věřím v naší výhru, doma jsme silní a navíc je tady Odpust (pozn.red. - posvícení). Doma se budeme chtít předvést v tom nejlepším, čeká nás ale náročný zápas proti velmi kvalitnímu soupeři. Rádi bychom vyhráli, ale reálně to vidím spíše na remízu.