0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov zůstává nadále stoprocentní


Branky


19

Chlebičov si odbyl svou letošní domácí premiéru, a to hned atraktivním derby proti dosud stoprocentnímu Benešovu. Ta ovšem pro domácí tým nedopadla podle představ a vyplynula z toho další prohra. Naopak Benešov ukázal dobré rozpoložení a připsal si opět tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do kabin s jednobrankovým vedením

Úvod naznačil, že byla domácí Viktorka na soupeře nažhavena, neboť hned po pár minutách připravil Wiweger nákopem do vápna velkou příležitost Lazeckému, ten však z pěti metrů přestřelil bránu. Zanedlouho se dral do zakončení i Korbel, ale nic ze své akce nevytěžil. S postupem času ovšem přebíral iniciativu soupeř a přišly i jeho šance. Po pěkné kombinaci mířil Skroch zpoza šestnáctky vedle brány. Obdobně dopadl i střelecký pokus nigerijského středopolaře Joshuy. Soustavný tlak přetavili hosté v zaslouženou branku po půlhodině hry. Po pravé straně potáhl míč Hluchník, nacentroval do vápna, kde Joshua zpracoval míč a vracečkou pod sebe přichystal úvodní trefu zápasu důraznému Sebralovi - 0:1. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich hra na nákopy neměla šanci na úspěch.

 

Domácí se zlepšili, ale v koncovce vyhořeli

Herně se Chlebičov zvedl až po přestávce, neboť Benešovští museli během přestávky prostřídat sestavou, když tři hráči odstoupili kvůli zraněním. Místo nich dostali šanci dorostenci, kteří už měli v nohách dopolední mistrák ve své kategorii. Směrem dopředu už nebyl Benešov tak nebezpečný a zaměřil se především na soustavné a účinné bránění s vyčkáním na vhodný brejk. Navíc měli v bráně spolehlivého Rozsypala. Jeho rukavice zneškodnily střelecký pokus Černohorského. Benešovský gólman se pak vyznamenal, když zneškodnil asi největší příležitost domácích na vyrovnání. Korbel si hlavičkou prodloužil míč do běhu a řítil se zcela sám na bránu, ale narazil na připraveného Rozsypala. Ve svém druhém úniku pak pro změnu mířil pouze vedle brány. Benešov těžil z dobrého vedení míče. V nastavení, kdy už domácí hráli vabank, se do rozehrávky mezi brankářem a obranou vložil neúnavný Joshua a střelou do prázdné klece definitivně rozhodl o definitivním zisku bodů pro Benešov - 0:2.

 

Chlebičov se v dalším kole představí na hřišti v Ludgeřovicích, tento zápas se odehraje netradičně již v pátek. Dolní Benešov odehraje v neděli doma atraktivní derby proti Píšti.  

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (trenér): "Pro nás to bylo první letošní utkání doma, které jsme samozřejmě chtěli vyhrát. Chtěli jsme potvrdit výkon z minulého zápasu ve Staré Bělé, ale to se bohužel nestalo. I když jsme herně úplně nepropadli. Úvod nebyl špatný, ale pak jsme nechali hrát soupeře, kterému dobře fungovala střední řada. My jsme přestali hrát náš fotbal a místo toho jen nakopávali. Ve druhém poločase přišly i nějaké šance, ale my jsme ztroskotali na jejich brankáři. Když nedáme gól, nemůžeme pomýšlet na body. Soupeř dal dva góly a i proto zaslouženě vyhrál"

FC Dolní Benešov
Jaroslav Samson (trenér): "Dnes stál proti nám zatím nejkvalitnější soupeř, proti kterému jsme doposud nastoupili. V úvodu jsme se ještě oťukávali, ale posléze jsme začali hru plně kontrolovat. Byli jsme aktivnější, rychlejší a tlačili i více do zakončení. Trochu se nám to pak zkomplikovalo, když se zranili tři hráči základní sestavy. Místo nich museli naskočit dorostenci, kteří svou šanci velmi dobře ustáli, za což jim patří velký dík. Ovšem pochvalu zaslouží celé mužstvo, které si za bojovný výkon zaslouženě připsalo tři body"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
R. Kašný [-] - R. Kolig [-] (46. M. Dzierža [-] ) , M. Falhar [-] , Š. Šťavík [-] (86. A. Bek [-] ) , P. Heinzke [-] , V. Koneczný [-] (29. A. Sotorník [-] ) , D. Wiweger [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , L. Lazecký [-] (68. M. Stošek [-] ) , L. Kužel [-]

FC Dolní Benešov
M. Rozsypal [-] - F. Hluchník [-] , M. Samson [-] , R. Keller [-] , M. Tchuř [-] (41. O. Dihel [-] ) - M. Večerek [-] (46. N. Gajdečka [-] ) , O. Joshua [-] , D. Skroch [-] - A. Sebrala [-] (83. A. Moravec [-] ) - J. Komárek [-] , F. Glogar [-] (15. D. Herich [-] )

ŽK: 75. P. Heinzke , 82. M. Stošek - 51. O. Dihel , 78. A. Sebrala , 82. O. Joshua , 91. F. Hluchník .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - MINICH Marian, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Chlebičov hraje první zápas doma, bude chtít vyhrát. Jenže zatím stoprocentní Dolní Benešov v čele s Joshuou jim to dost znepříjemní. Vidím to tady na plichtu.