0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2024 18:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior vyloupil Trhové Sviny


Branky


19. V. Uher (p.) , 28. K. Krejčí , 35. K. Krejčí , 61. D. Bálek
29

Po úvodní domácí přestřelce se Semicemi zavítal strakonický Junior na půdu Trhových Svinů, kde chtěl domácí Spartak napravit vyprásk 1:6 z Protivína. Zápas však ovládli jednoznačně hosté!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na jednu branku

Strakoničtí hráči ovšem dorazili do Trhových Svinů výborně připraveni a už po devatenácti minutách dostal Junior parádní možnost k vedoucí brance! Sudí Šťastný nařídil pokutový kop, který spolehlivě proměnil Vladimír Uher. Na jednu z letních posil navíc o pár minut později navázala naopak stálice strakonické sestavy Karel Krejčí, který v rozmezí sedmi minut překonal brankáře Brůhu hned dvakrát a o výsledku utkání bylo tedy rozhodnuto už ve 35. minutě.

Domácí Spartak se sice snažil o odpověď na povedený strakonický poločas, proti vstřelení tíženého gólu však stála pevná obrana v čele s Tomášem Janochem, který se přesunul z předních řad Strakonic na druhou stranu hřiště. Definitivní podobu skóre tak přinesla 61. minuta, ve které se prosadil David Bálek, který se tak prosadil ve druhém utkání v řadě.

Strakonický Junior tak navázal na povedený vstup do soutěže a po výsledku 4:0 si připsal druhé vítězství v řadě. Naopak Spartak z Trhových Svinů na své první body stále čeká. O ty budou svěřenci Martina Píska bojovat v příštím kole na půdě těžkého soupeře z Olešníku.



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Přemysli Šroub - hlavní trenér: V Trhových Svinech jsme podali výborný výkon a zaslouženě vyhráli. Z minulého zápasu jsme se poučili z chyb v defenzivě, překopali sestavu a vyšlo to. Na předzápasovém tréninku jsme nacvičovali křídelní hru a jsem moc rád, že to kluci převedli do zápasu. Dali jsme všechny góly po krásných akcích a dalo se na to koukat. Skvěle zahrál Kubeš, který byl u všech gólů. Ještě jsme řadu akcí zbytečně zbrkle nedotáhli do finále, ale i tak musím všechny včetně lavičky pochválit. Mohli jsme vystřídat a pošetřit síly. Sebevědomý výkon je skvělá pozvánka pro všechny fanoušky na domácí zápas s Týnem nad Vltavou.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] (46. D. Mrkvička [-] ) , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , L. Gažák [-] (40. M. Popovič [-] ) , J. Madar [-] (76. A. Korčák [-] ) , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-] (46. J. Gažák [-] )

FK Junior Strakonice
P. Provazník [-] - J. Smola [-] , K. Krejčí [-] (78. L. Zvonek [-] ) , T. Janoch [-] , P. Kotrba [-] , M. Kynkor [-] , B. Kubeš [-] (71. M. Štöger [-] ) , V. Uher [-] , D. Bálek [-] , L. Bálek [-] (66. D. Míčka [-] ) , J. Sigmund [-]

ŽK: 18. O. Šafránek , 55. D. Mrkvička , 64. O. Hruška , 64. M. Popovič .
Hráči zápasu: B. Kubeš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KOLLMANN Jaroslav, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Viktor Kadlec
Tip experta: výhra hostů

Už minulou sezónu měly Strakonice kvalitní manšaft, teď ještě před touhle sezónou posílily.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Strakoničtí se před soutěží posílili a v Trhových Svinech vyhrají

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

13. 8. 2024 09:41
Výhra hostů, žoldáci z Katovic se přesunuli o dům dál, ale pár let to určitě bude fungovat skvěle a Strakonice vykopou divizi, kam patří.