Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 14:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel skončil remízou


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel mezi Albrechticemi a Lazcemi nabídl reklamu na fotbal dané ligové kategorie. Na dobře připraveném trávníku byk k vidění fotbal, kterému nechyběly šance, krásné góly ani emoce. Albrechtice držely míč častěji na kopačkách, ale nedokázaly si dlouho vypracovat nadějnou šanci. Lazce naopak hrozily ze standardek. Po rohu Galvase měl na hlavě úvodní gól, ale trestuhodně zahodil. Domácí hrozili po postranních výpadech Mlčouška či Klepáčka, avšak na pozornou defenzívu Lazců si nepřišli. Gólman Minarčík se zapotil pouze po střele Kaštovského. Lazce poslala do vedení branka po rychlém přečíslení. Moša potáhl míč po straně, přihrál do vápna Wedlichovi, který připravil úvodní trefu ostrostřelci Pospěchovi. Albrechtice se dočkaly až po přestávce. Rohový kop Kaštovského přetavil ve vyrovnání povedenou ránou do šibenice Klepáček. Sám Kaštovský si pak naběhl na průnikovku Bartoníčka a krásným dloubákem dal připomenou slavný gól Karla Poborského. Lazce mohly rychle odpovědět po šanci Wojnara, který se nakonec zahnal do svých kliček. Domácí Hrubý zakončil pěknou akci střelou do pozorného Minarčíka. Zápas nakonec dospěl do remízy. Albrechtická obrana nejprve dala mnoho prostoru Falharovi, který obelstil dva hráče a následně si nepohlídala zadní vrátka. Pospěch dostal přesně načasovanou uličku za obranu a uzavřel zápas dalším parádním lobem na vzdálenější tyč přes gólmana Štencka.



Sestavy


FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - M. Číp [-] , P. Simichanidis [-] , F. Kaštovský [-] , A. Klepáček [-] (70. M. Šupák [-] ) , O. Bartoníček [-] , J. Hrabovský [-] (59. J. Hrubý [-] ) , A. Sotorník [-] (87. I. Barkoci [-] ) , J. Vrána [-] , Z. Partyš [-] , J. Mlčoušek [-]

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Wedlich [-] , Z. Pospěch [-] , D. Moša [-] , P. Galvas [-] , P. Wojnar [-] , T. Kohoutek [-] (76. J. Ulrich [-] ) , L. Poštulka [-] (67. D. Sukdol [-] ) , M. Hoza [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-] (76. L. Falhar [-] )

ŽK: 29. Z. Partyš , 67. M. Štencek , 74. J. Mlčoušek - 30. P. Wojnar , 52. M. Hoza , 74. Z. Pospěch , 80. D. Sukdol .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TĚŽKÝ Michal, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou v laufu a na jaře zatím bodují. Svědčí o tom tabulka jara, kde Albrechtice jedou jako dobře namazaný stroj. Myslím si ,že využijí pomalejšího startu hostů, kteří se zatím na jaře herně trápí. Lazce už nejsou ten válec z podzimu. I když může utkání skončit jakkoliv, já osobně věřím více domácímu týmu z Albrechtic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů