1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka přisoudila body Albrechticím


Branky


14

Zatímco v podzimní derniéře si Chlebičov doma otevřel proti Albrechticím střelnici, v jarní odvetě zůstali jeho střelci ještě na dovolené. Fotbalový zápas chudý na šance i na góly toho divákům moc nenabídl. Zápas rozhodla jediná branka, která přisoudila vítězství domácímu výběru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš nenadchl

Kvalitu zápasu podstatně poznamenal jednak stav hrací plochy, ale i fakt, že šlo o klasické první jarní utkání. Přítomnou stovku diváků hra spíše uspávala, než aby probudila k nějakým emocím a fandění. Hrála se převážně urputná bitva mezi oběma šestnáctkami, kde se pohledných akcí a především gólových šancí nabízelo velmi poskromnu. Výjimkou byla snad jen akce Kaštovského, který svůj střelecký pokus zamířil mimo bránu. Obdobně si vedl i ex-chlebičovský Středula, kterému rovněž scházela lepší finální fáze. Chlebičov se v první půli vůbec nedostal k ohrožení albrechtické brány.   

Zápas rozhodla jediná branka

Domácí Albrechtice se nicméně po deseti minutách druhé půle prosadily a dostaly do vedení. Postranní únik Kaštovského a následnou jeho střelu vyrazil gólman Vltavský pouze k dobíhajícímu Houdkovi, na kterého zívala odkrytá klec - 1:0. Pojistit vedení mohl střídající Simichanidis, ale trefil spojnici břevna a tyče. Až posléze se Chlebičov osmělil k větší aktivitě, nechtěl-li odjíždět s prázdnou. Po aktivním napadání se míče zmocnil Kužel, jenž svou pohlednou akci zakončil i s přispěním teče do břevna. K hříchu to byla první a zároveň i jediná vážnější šance, do které se hosté v průběhu utkání dostali. Domácí tým podřídil svou taktiku na účinné bránění jednobrankového vedení a případně se spoléhat na rychlé brejky do otevřené obrany. Hosté nakopávali balóny do vápna, ale ty dokázala obrana domácích, především pak dlouhán Čanecký, v klidu uklízet do bezpečí. Albrechtice nakonec své těsné vedení uhájily a zvítězily. 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající trenér): "Byla to urputná, bojovná bitva. Hrálo se na těžkém terénu, což nějaké fotbalovosti moc nesvědčilo. My si nějaké šance anebo aspoň náznaky šancí vypracovali, soupeř měl snad jedinou. Zápasu jsme podřídili všechno, abychom konečně po delší době vyhráli a bodovali naplno. A i když to moc koukatelný fotbal nebyl, jsou pro nás tři body to nejdůležitější, co jsme potřebovali"

SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (trenér): "Přijeli jsme do Albrechtic v neúplné sestavě, kdy nás brzdí některá zranění a absence. Ale každý zápas začíná za stavu 0:0. Dnes to byl z obou stran takový dobyvačný fotbal s mnoha nepřesnostmi, hodně se nakopávalo, obrany stačily šance včas likvidovat. Albrechtice vyhrály těsně, ale zaslouženě, protože si dokázaly vypracovat aspoň tři příležitosti a jednu proměnit, zatímco my se dostali pouze k jediné, která skončila na břevně"



Sestavy


FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - J. Houdek [-] (88. J. Hrabovský [-] ) , J. Hrubý [-] (63. P. Simichanidis [-] ) , F. Kaštovský [-] (83. M. Šupák [-] ) , A. Středula [-] , O. Bartoníček [-] , J. Mlčoušek [-] , J. Vrána [-] , Z. Partyš [-] , M. Čanecký [-] , A. Sotorník [-]

SK Viktorie Chlebičov
J. Vltavský [-] - L. Kužel [-] , V. Koneczný [-] (10. P. Pavelek [-] ) , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , L. Lazecký [-] , F. Vala [-] , M. Stošek [-] , Š. Šťavík [-] (68. A. Bek [-] )

ŽK: 58. A. Středula - 37. P. Pavelek , 58. L. Kužel .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TOMAI Martin - ČECHÁČEK Jan, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích