3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM. Lhota zabrala v pravý čas a v utkání o šest bodů vyhrála nad Kaznějovem


Branky


24

Brzké vedení Lhoty díky prosazení Jarouška pomohlo vcelku uklidnit domácí fotbalisty, kteří si ale i tak nechali před přestávkou zbytečně vsítit branku Vinklerem. Po výměně stran ale hosté dvakrát významně chybovali a byli po zásluze potrestáni. Jak utkání hodnotí trenéři obou stran se dočtete níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Václav Bezdička, trenér: Jsem rád, že jsme konečně zlomili neúspěšnou sérii v zápase o 6 bodů. Před soupeřem jsme měli respekt, ale hráči dnes na hřišti i přes velkou absenci odevzdali maximum a odměnou jim je zasloužená výhra. Bohužel musí být i trocha kritiky za opětovné neproměňování stoprocentních šancí.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Ve Lhotě jsme chtěli pokračovat v bodových ziscích. Ale… V úvodu bylo domácí mužstvo lepší a po rychlé akci se ujalo vedení a mělo ještě jednu šanci. Po čtvrt hodině jsme hru vyrovnali a hrálo se převážně mezi šestnáctkami, skoro bez šancí. Nám se podařilo 5 minut před přestávkou, po šťastném odrazu, vyrovnat a půle tak skončila nerozhodně. Do druhé poloviny jsme vstoupili vcelku dobře a měli jsme územní převahu. Jenže přišly dva individuální zkraty. Nejprve zbytečné vyloučení a poté nesmyslný faul ve vápně. Domácí penaltu proměnili a my jsme vlastně přestali hrát. O chvíli později jsme inkasovali ještě jednou a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Domácí potom měli ještě další šance, které neproměnili. My jsme se již na nic nezmohli, a utkání jsme tak zcela zaslouženě prohráli. Je to obrovská škoda, neboť do vyloučení a penaltového zákroku, to byl remízový zápas. Bohužel jsme udělali tyto dvě chyby a jsme bez bodu.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Petr [-] - O. Kotrnoch [-] , P. Petrželka [-] , M. Kotrch [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] (83. J. Eliášek [-] ) - V. Sulek [-] (29. D. Křížek [-] ) , J. Peterka [-] (90. Z. Černý [-] )

FK Bohemia Kaznějov
. Tran [-] - D. Vinkler [-] (58. J. Hyneš [-] ) , J. Vondráček [-] (46. M. Tichý [-] ) , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , F. Rusňák [-] , M. Šlajs [-] (46. F. Fait [-] ) , J. Kiss [-] , D. Pojer [-] , V. Višnovský [-] (67. J. Kunesch [-] )

ŽK: 60. P. Suda - 27. J. Kopač , 85. J. Hyneš . ČK: 53. J. Kopač .
Hráči zápasu: J. Jaroušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠIMEK František, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů