1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strunkovice poprvé poraženy! Last minute gólem je skolila Planá


Branky


25

V plánském dresu si připsal snový debut gólman Kamil Hajdušek, který udržel čisté konto a střídající Petr Pajerský rozhodl v 89. minutě o plánské výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plánský areál nebude na jaře k dispozici, takže si soupeři plánského celku musí na zahrání si v parádních podmínkách počkat na příští rok. Planá využívá díky pomoci Kamenného Újezdu jeho hřiště a právě zde se odehrál šlágr kola. Třetí Planá hostila Strunkovice. Tedy tým, který jako jediný držel po podzimu v soutěži neporazitelnost.

 

Planá do utkání místo zraněného Hotového poslala mezi tyče Kamila Hajduška, gólmana s parádním fotbalovým životopisem, byť už trochu zaprášeným - Hajdušek nastoupil téměř po pěti letech! V zápase ale ukázal, že fotbalové řemeslo nezapomněl. Domácí nastoupili v základní sestavě i s dalšími zimními posilami - Kodrasem a Řehořem. Strunkovice spoléhaly na osvědčenou sestavu, navrátilec Koloušek nastoupit nemohl kvůli zranění.

 

Bojovný zápas měl k brance blíže ve druhé půli. Obří šanci měli hosté v 56. minutě. Hosté už po povedené rychlé akci zvedali ruce nad hlavu, ale Hajdušek na brankové čáře vytáhl fantastický zákrok a uhájil míč i před snahou hostů o dorážku. Díky tomu stačil Plané k tříbodovému úspěchu gól z 89. minuty. To po dlouhém nákopu vyhrál ve vápně hlavičkový souboj Carda a míč doťukl do sítě střídající žolík Petr Pajerský. Planá tak připravila Blaníku první porážku sezóny.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): V první řadě jsem nesmírně rád, že jsme utkání zvládli a možná udělali ještě zajímavé jaro. První poločas byl z obou stran takový hodně opatrný, my jsme drželi balon, ale nedokázali jsme se přes dobře bránícího soupeře nijak prosadit. Byly tam nějaké náznaky, případně standardní situace, ale měli jsme i smůlu, kdy jeden roh odvracel domácí hráč z brankové čáry. Chyběla nám kvalita a přesnost ve finální fázi, kdy jsme si nedokázali dobře nachystat tu poslední přihrávku před zakončením. Druhý poločas už byl o něčem jiném. Strunkovičtí trošku přidali, vytvořili na nás větší tlak v rozehrávce a díky tomu se dostali do dvou obrovských příležitostí, které pro ně bohužel nedokázali potrestat. V těchto kritických momentech nás neskutečně podržel v bráně Kamil Hajdušek, když jsem se koukal na kameru, tak při té střele do prázdné branky už měli někteří hráči i fanoušci ruce nad hlavou. My jsme to přežili a v 90. minutě ze standardky udeřili. Do konce nastavení to ještě lítalo naším vápnem, ale to už jsme si dokázali pohlídat a dotáhnout utkání do zdárného konce. Když bych se vrátil k celkovému průběhu, tak si myslím, že soupeř si přijel pro bod, věděl, že, to bude těžké utkání, nikam se nehrnuli a čekali na naší chybu. Ty jsme i udělali, ale nebyly potrestány. Zatímco my jsme chtěli vyhrát za každou cenu, nejen kvůli sobě, ale abychom třeba dokázali celou soutěž tímto výsledkem ještě zdramatizovat. Což si myslím, že se nám i povedlo. Strunkovičtí potvrdili svoji kvalitu a ukázali, že jejich výsledky z přípravy nebyly náhodou, nicméně my jsme to utkání chtěli vyhrát víc a proto se to potřebné fotbalové štěstíčko postavilo čelem k nám a připisujeme si skalp téměř 10 měsíců neporaženého týmu, a to už má svoji váhu! Mužem zápasu je bezesporu Kamil Hajdušek v bráně, náš střídající žolík Peťa Pajerský hru výrazně oživil a celý tým, včetně lavičky zaslouží ode mě absolutorium za přístup!

TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš (trenér): Zápas v Kameňáku proti Plané byl v prvním poločase spíše čekání, kdo první udělá chybu. Domácí více drželi míč, my se snažili pozorně bránit a vyrážet do protiútoků. Jinak ale na obou stranách bez větší šance. V druhém poločase se hra otevřela a my se dostali do dvou až tří velkých šancí. Bohužel nás vždy vychytal domácí gólman. Jak to tak bývá, nedáš, dostaneš. Po zaváhání v závěru nám domácí po standardce dali vítězný gól. Je to škoda, protože i když se domácí přes zimu výrazně zlepšili, tak jsme si minimálně bod zasloužili.



Sestavy


SK Planá
K. Hajdušek [-] - D. Kodras [-] , K. Šejvar [-] , L. Janák [-] , M. Cimerhanzl [-] - J. Lacko [-] , P. Řehoř [-] , P. Svoboda [-] , D. Kořínek [-] (89. O. Hotový [-] ) , J. Carda [-] - P. Šteyer [-] (72. P. Pajerský [-] )

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - R. Žurek [-] , V. Páník [-] (87. A. Kašpar [-] ) , D. Zoubek [-] , P. Beneš [-] , P. Hovorka [-] (21. J. Nosek [-] ) , J. Žurek [-] , F. Funda [-] , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-] , K. Pícha [-]

ŽK: 23. P. Svoboda , 63. K. Šejvar , 85. M. Cimerhanzl - 86. D. Zoubek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kříž Karel - CRKVA Robert, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Tomáš Koloušek
Tip experta: výhra hostů

Očekávám, že to pro nás bude jeden z nejtěžších zápasů na jaře. Navážeme na přípravu a z Plané si odvezeme 3 body. Tipuji výhru 0-2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hned na úvod jara šlágr víkendu. Hosté budou po dobré zimní přípravě chtít zvítězit a to se jim po boji podaří i když domácí budou sice v azylu v Kamenném Újezdě,neprodají svou kůži zadarmo.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů