Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 15:00

22.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřenice inkasovaly bůro od Městce, Kosina i Salfický hrdinou zápasu


Branky


7

Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 39:46 a dvaadvaceti body. Příští utkání odehrají na půdě Slatiňan. Dřenice jsou na šestém místě se skóre 60:53 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání odehrají doma proti Tuněchodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý tlak Městce

Jako každé derby i tohle začalo celkem vyhroceně a i zbytek zápasu se odehrával ve vysokém a bojovném tempu. Soupeři ze Dřenic na nás nenechali nit suchou, avšak díky posilám z A týmu jsme dokázali soupeře uhrát po fotbalové i fyzické stránce. První gól Kosiny začal po zrychlení hry Machem z našeho autu kousek za půlkou poté si Kosina navedl míč před vápno a o pravou tyč padl gól. Po patnácti minutách od gólu dal Hybeš uklízecí gól, kdy naše obrana zaspala. Do poločasu přidal gól Salfický a ještě jednou Kosina.

Dodatečné dvě branky

Ve druhé půli to bylo velmi vypjaté, kdy došlo k menší šarvátce Ilka a některých hráčů z Dřenic po čtvrté vstřelené brance, kterou trefil opět Salfický, bylo vymalováno. V 90. minutě se kopala penalta, kterou si šel kopnout náš gólman, který nám vypomohl z Áčka. Stavem 5:1 hlavní rozhodčí ukončil zápas, a tak se Heřmanův Městec mohl radovat z další výhry, kterou si vydřel.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
David Kosina - Záložník: Myslím si že fotbal byl pro oko diváka pěkný a plný pěkných akcí, emocí a durazného fotbalu.

Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: Po aktivním začátku soupeře jsme inkasovali, ale podařilo se nám vyrovnat na 1:1. Ovšem v zápětí se soupeř opět ujal vedení. I když jsme si vytvořili pár dalších šancí, tak gól jsme už nepřidali. Zbytek zápasu soupeř kontroloval.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
R. Stýblo [-] - D. Salfický [-] , D. Ilko [-] (71. A. Malínský [-] ) , D. Kosina [-] (78. J. Štěňha [-] ) , S. Mach [-] (78. V. Kápička [-] ) , M. Straka [-] , J. Voženílek [-] (80. L. Nekvapil [-] ) , R. Kápička [-] , D. Vrátil [-] , T. Zrůst [-] (46. P. Krejčík [-] ) , J. Čížek [-]

Dřenice
F. Kubalík [-] - O. Čechlovský [-] (71. J. Adámek [-] ) , T. Pohanka [-] , J. Hybeš [-] , M. Tezour [-] , M. Suchý [-] (16. J. Koucký [-] ) , J. Hrachovina [-] , R. Tichý [-] , M. Kopecký [-] , M. Hybeš [-] , O. Martinec [-]

ŽK: 56. D. Vrátil , 64. D. Ilko - 35. M. Suchý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - NOVOTNÝ Robin, NOVOTNÝ Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Vojtěch Tomek
Tip experta: výhra domácích

Heřmanův Městec je doma dobrý, a jelikož Dřenice jsou bez formy, tak je porazí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza