3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 13:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hybeš začal gólový koncert, který pokračoval ve druhém poločase ve velké míře, Dřenice tak slaví další vítězství


Branky


9

Dřenice jsou na šestém místě se skóre 63:54 a sedmatřiceti body. Příští utkání odehrají v Nasavrkách. Tuněchody jsou na desátém místě se skóre 44:54 a devětadvaceti body. Příští utkání přivítají Tuněchody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hybešova úvodní branka

22. kolo okresního přeboru nabídlo souboj mezi domácími Dřenicemi a hostujícími Tuněchody. Do utkání vstoupil lépe hostující celek, který si dokázal vypracovat spoustu zajímavých příležitostí, které ale gólem neskončily. Naopak domácím stačila jedna povedená akce, která skončila úvodní brankou. O tu se postaral mladičký Jakub Hybeš, který dostal míč za hostující obranu, brankář Slezák vyběhl a následně ho střelec branky přehodil. Do konce prvního poločasu žádná branka nepadla, ale pro diváky to byla skvělá podívaná, kdy hosté svého soupeře dokázali zatlačit a nadále si vytvářet gólové příležitosti.

Gólový poločas

Druhá půle začala více vyrovnaně. Každý tým se snažil držet míč na zemi a nenakopávat. Také celá obrana střežila svou branku. Jenže to se už v 53. minutě nepovedlo, poněvadž Hrachovina si skvěle naběhl mezi obránce, kam také obdržel skvělou přihrávku a následně jeho samostatný nájezd nemohl skončit jinak, než druhou brankou v zápasu. Neuběhlo ani sto sekund a Dřeničtí fotbalisté vstřelili třetí branku. Brankář Slezák vyrazil tvrdou střelu, jenže nešťastně při vyrážení trefil svého spoluhráče, od kterého se míč odrazil k Mattušovi, a ten doklepával takřka do prázdné brány, 3:0. V 58. minutě bylo opět veselo, ale tentokrát na hostující straně. Skvělá akce po levé straně až do vápna, kde se po odrazu k míči dostal Prokop a následnou střelou vsítil snižující gól. Stavem 3:1 utkání také skončilo.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: Ve vyostřeném prvním poločasu jsme i přes spoustu šancí hostí dokázali skórovat. Druhý poločas jsme měli více ze hry my. Až ke konci jsme se stáhli a bránili, jelikož soupeř se snažil zápas zvrátit.

SK Tuněchody
Michal Elich - Záložník: Proti Dřenicím jsme chtěli bodovat. Prvních dvacet pět minut jsme byli lepší, ale pak po naši chybě šly Dřenice do vedení. Po poločase jsme dvakrát inkasovali. Podařilo se nám snížit na 3:1, ale další gól jsme už nedokázali vstřelit a prohráli jsme 3:1.



Sestavy


Dřenice
F. Kubalík [-] - D. Voňka [-] (87. R. Holub [-] ) , O. Čechlovský [-] , T. Pohanka [-] , J. Hybeš [-] , M. Suchý [-] , J. Hrachovina [-] , R. Tichý [-] (46. J. Adámek [-] ) , M. Kopecký [-] , D. Mattuš [-] (73. J. Koucký [-] ) , O. Martinec [-]

SK Tuněchody
L. Slezák [-] - J. Pískač [-] , M. Adámek [-] (64. D. Radouš [-] ) , K. Horák [-] , R. Synek [-] (55. M. Elich [-] ) , M. Burdych [-] , V. Hýl [-] , P. Vaško [-] (75. J. Faltejsek [-] ) , M. Šilhánek [-] , J. Hudeček [-] , J. Bořil [-]

ŽK: 12. R. Tichý , 17. D. Voňka - 69. V. Hýl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Novotný Bohumil - PETIK Roman, HYBEŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou bez formy, ale s těžkými Tuněchody si poradí.

Tip: remíza