ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - chceme udržet postavení v Top 3, jelikož skvělá jarní forma tomu nasvědčuje, říká hráč 21. kola, Patrik Jeníček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křižanovic, Patrik Jeníček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi poprvé zvolen nejlepším hráčem kola. Dodá ti to více sebevědomí či tě to nějak nakopne v dalších zápasech?
Jsem překvapený, že jsem zvolen hráčem kola. Je to skvělý pocit. Trochu sebevědomí mi to určitě dodá a doufám, že mé výkony budou lepší než doposud. Samozřejmě nesmím zapomenout na skvělý týmový výkon. Kluci si zaslouží pochvalu.
Vstřelil jsi vítězný gól proti Chrasti. Jaké z toho máš pocity, jak ten gól vůbec padl?
Vítězná branka proti Chrasti mě těší. O to víc je krásný, že znamenala tři body, pro které jsme si bezpochyby taky přijeli. Branka padla po prvním dotyku na hřišti s míčem od Oleksandra Prokopchuka, který mě skvělým centrem našel někde na malém vápně a pro mě už to byla lehká práce. Golové zakončení hlavičkou u mě není moc zvyklé.
Je ti dvacet sedm let. Přemýšlíš ještě nad vyšší soutěží?
Nad vyšší soutěží nepřemýšlím. V Křižanovicich jsem spokojený. Máme tu skvělou partu, která drží při sobě. Neměnil bych.
Přestoupil jsi do Křižanovic ze Svídnice. Jaký k tomu byl důvod?
Měl jsem delší pauzu od fotbalu. Začal jsem jezdit v mezinárodní dopravě a na fotbal nebyl moc čas. Tak jsem skončil. Po nějaké době se mi ozvali kluci Pilařovi, jestli bych nechtěl začít hrát za Křižanovice. Z mezinárodní dopravy jsem se dal na vnitrostátní a čas na fotbal se konečně našel. Takže jsme se domluvili a nabídku jsem s radostí přijal. Za což jim děkuju.
Jak probíhala tvá celá fotbalová kariéra?
Začínal jsem ve Slatiňanech, kde jsem prošel všemi kategoriemi. Poté za muže ve Svídnici. Za zmínku stojí, že v dorostu jsme se spojili právě se Svídnicí, kde jsem se poznal s Honzou Pilařem a Míšou Novákem. Teď spolu kopeme v Křižánkách.
Máš nějaký koníček mimo fotbal?
Mezi mé koníčky patří určitě hraní na konzoli. Samozřejmě FIFA, karetní hry a jízda na bruslích.
Prozraď nám něco o tvém životě. Čím se živíš, tvé záliby, rodina?
Jak jsem již zmínil. Pracuji v dopravě. Mezi záliby patří sledování fotbalu a hokeje. Mimo jiné mám rád také houbaření. Žiju s přítelkyní, která tedy moc fotbal nemusí, ale to se časem změní.
Víme o tobě, že jsi fanoušek Sparty. Už proběhly nějaké oslavy?
Oslavy ještě neproběhly. Věřím, že po výhře v Mladé Boleslavi vypuknou ve velkém stylu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.