ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - chci hrát fotbal a bavit se ním dokud to zdraví dovolí, říká hráč 20. kola, Jakub Faltys

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křizanovic, Jakub Faltys. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Myslíš si, že jsi správně zvolen hráčem zápasu i kola?
To je zavádějící. Každý má nějaký úkoly na hřišti a ty by měl plnit. Takže, co se týče zápasu, tak podle čísel si myslím, že ano. Hráč kola spíše ne. Byly tam lepší výkony.
Proti Chroustovicím jste vyhráli pouze o jediný gól, jak by jsi utkaní zhodnotil?
Utkání bylo vyrovnané. Chroustovice držely více míče a po vápno byly nebezpečný, ale vyloženou stoprocentní šanci si nevytvořily. Setkala se dvě mužstva, která chtěla hrát fotbal a zápas tomu odpovídal.
Momentálně hraješ za Křižanovice. Jsi v týmu spokojený?
Dá se říci, že ano. Máme dobrou partu a teďka se nám daří. Akorát by mohla být větší docházka na tréninky. A od některých jedinců větší zápal.
Jak probíhala tvá kariéra?
S fotbalem jsem začínal asi ve dvanácti. Začínal jsem za TJ sokol Čistá, kde jsem v patnácti přestoupil do TJ Horní Újezd. Našel jsem si holku, teď už manželku a nakonec jsem skončil v SK Křižanovice.
Je ti třicet dva, což už není málo. Jak chceš vést svou budoucnost ve fotbale?
No není to nejméně, ale zápal a chuť pořád mám. Takže bych se nepovažoval za starého. Kdyby přišlo laso z vyšší soutěže asi bych ještě přemýšlel.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Mimo fotbal dost běhám. Nějak jsem si běh oblíbil a je to znát. Teďka nově mám dost nachozených km s kočárkem se synem a manželkou. Takže rodina!
Jakému týmu ve fotbale fandíš?
AC Sparta Praha, Manchester United. Teďka to teda není žádná sláva! FC Bayern München, ani to není teďka ono.
Komu budeš přát vítězství ve finále ligy mistrů?
Nejspíše Realu. Ikdyž vyřadil Bayernek. Ale asi ani jeden mi nebude vadit když vyhraje. Přál bych to Marco Reusovi ale i Toni Kroosovi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.