4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Kellner posunul svůj tým k dalšímu zisku tří bodů, oslabený Městec na soupeře tentokrát nestačil


Branky


9

Slatiňany jsou na sedmém místě se skóre 61:45 a čtyřiatřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Tuněchod. Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 39:50 a dvaadvaceti body. Příští utkání přivítá Horní Bradlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Slatiňan

22. kolo nabídlo souboj mezi domácími Slatiňany a hostujícím Městcem. Oba týmy měly v sestavách mladé kluky, za zmíňku stojí říct, že kluci z Městce měli v nohách jeden odehraný zápas. První polovina zápasu nabídla velmi vyrovnaný zápas, který nabídl několik zajímavých šancí. Úvodní branku vstřelili přeci jen domácí, kteří se radovali až ve 39. minutě, kdy se trefil Lukáš Slavík. Ten z výhodné pozice nekompromisně prostřelil hostujícího brankáře, 1:0. To nebylo vše! Do kabin se domácí prosadili ještě jednou, a to když po rohu Vícha hlavičkoval Kellner, 2:0. Za tohoto stavu se šlo následně do kabin.

Kellnerova střelecká síla

Po přestávce se hosté o dost zvedli a začali hrát více odvážněji dopředu, čímž se hra víc vyrovnala. Městec se v koncovce dost trápil, čímž si nevymodlil žádný gól, a tak byli na tahu opět domácí, kteří svůj náskok navýšili na tříbrankový rozdíl. V 69. minutě si Opavský všiml vylezlého hostujícího brankáře, jenž celý zápas takto vylézal a z třiceti pěti metrů brankáře přehodil, 3:0. Slatiňanům výsledek 3:0 stále nestačil, a tak přidaly poslední čtvrtou branku, kterou zařídil druhým gólem v zápase Kellner. Ten si skvěle naběhl na přízemní centr od Michala Slavíka a následně míč uklidil do sítě. Slatiňany si tak zaslouženě připsaly další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Dostál - Trenér: Zápas i přes nepříznivý výsledek nebyl z naší strany vůbec špatný. Jsem rád za kluky z dorostu, kteří předvedli slušný výkon, i když už měli v nohách jedno utkání. Soupeř byl o něco lepší a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - A. Kellner [-] , L. Rozsypal [-] , L. Slavík [-] (73. M. Slavík [-] ) , A. Kühr [-] , M. Vích [-] , J. Teplý [-] (65. S. Opavský [-] ) , R. Červenka [-] , O. Drahý [-] , P. Venzara [-] (46. T. Venzara [-] ) , F. Harsa [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
S. Mach [-] - L. Nekvapil [-] , O. Hovorka [-] (46. M. Pleskot [-] ) , J. Štěňha [-] , R. Šimon [-] , A. Jirků [-] , T. Celunda [-] , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-] , P. Krejčík [-] , T. Marek [-]

ŽK: 77. F. Harsa .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šebek Miroslav - SEDLÁK Lukáš, DORAZIL Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Heřmanův Městec je za mě velkým favoritem a utkání si pohlídají.

Tip: výhra hostů