3:2
(1:2)
5. M. Radouš
18. M. Radouš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

23.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočí ztratilo rychlé dvoubrankové vedení, Maršálek v poslední minutě rozhodl střelou do prázdné brány


Branky


9

Křižanovice jsou na třetím místě se skóre 58:37 a třiačtyřiceti body. Příští utkání zajíždí do Vítanova. Kočí je na druhém místě se skóre 75:29 a osmačtyřiceti body. Příští utkání přivítá Chrast.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kočí rychle ve vedení

22. kolo okresního přeboru nabídlo šlágr mezi domácími Křižanovicemi a hostujícím Kočí. Tyto celky obsazují TOP 3. příčky, tudíž se dal očekávat velice zajímavý zápas, bylo tomuto tak? Kočí přijelo do Křižanovic s velkou absencí, což bylo postupem času na hře znát, a tak Kočí muselo začít pěkně odzadu. Domácí Křižanovice na svého soupeře vlétly a vypracovaly si pár gólových příležitostí. Nejvíce gólových šancí měl na svých kopačkách rychlýk Kulhavý, který dvakrát tváří v tvář s brankářem Bukačem neuspěl. A tak se do toho obul hostující celek. Už v 5. minutě se hosté radovali z první vstřelené branky, kterou vstřelil nejlepší střelec ligy Radouš. Tomu to z pravé strany naservíroval Fabián přímo na hlavu a z hranice vápna vyslal přesnou hlavičku pod břevno. Domácí brankář Straka na míč nedosáhl. Po úvodním gólu se hrál vyrovnaný poločas. Každý z týmu si vytvořil pár zajímavých střeleckých pokusů, ale přesné nebyly. Až do té doby, než hlavní rozhodčí Hejduk ukázal na penaltový puntík. Kapitán Motyčka si skvěle počkal na kontakt s Musilem, který ho zezadu strčil. Penaltový kop si vzal na starost střelec první branky Radouš, ten ho se štěstím proměnil, kdy míč uklidil přímo do šibenice, 0:2. Následně se do hry dostali domácí a zásluhou jim byl připsán snižující gól, který vsítil Kulhavý. I přestože neproměnil dvě tutové šance, tak na potřetí si místečko v brance našel. Skvělé sólo přes půlku hřiště, kdy s míčem doběhl až k hranici velkého vápna, odkud vyslal tvrdou střelu na přední tyč. Brankář Bukač se za míčem pouze poohlédl. Do konce prvního poločasu se nic víc zajímavého nestalo, a tak hlavní rozhodčí Hejduk ukončil první poločas s výsledkem 1:2.

Maršálek rozhodl zápas

Do druhé půle nenastaly žádné změny v sestavách, a tak se mohlo jít pokračovat v utkání. Toto utkání mělo velký náboj na obou stranách, ať už v pěkných akcích nebo ve střelbě. Přesto měly ve druhém poločase více ze hry Křižanovice. I Kočí si mohlo ve druhé půli připsat dva góly, jenže hlavičky z malého vápna od Radouše a Motyčky letěly mimo svatyni Straky. Hosté už od 60. minuty víceméně bránili, a to z důvodu fyzické síly, která jim po zbytek zápasu chyběla. Toho domácí využili hned v 66. minutě, kdy si na rohový kop nejvýše vyskočil Jan Pilař a hlavičku umistil nechytatelně k tyči, 2:2. Poté hosté už jen zoufale nakopávali míče dopředu, jenže pokaždé je sebral skvěle hrající Prokop. Už to vypadalo, že se každý tým rozloučí s jedním bodem, jenže opak byl pravdou. V 89. minutě dokonaly Křižanovice obrat, který jim připsal další tři body do tabulky. Vše začalo na pravé straně u Prokopchuka, který přízemním centrem nahrával Ondřejovi Pilařovi, ten míč ale pustil za sebe s domněním, že se za ním vyskytuje Maršálek. Ten byl až za bránícím Dvořáčkem. Dvořáček měl míč na kopačkách, jeho úmysl byl míč uklidit do bezpečí, jenže to se mu vůbec nepovedlo a jeho pravá noha míč promáchla. Následně se míč dostal až k Maršálkovi, který uklízel míč do prázdné brány a v Křižanovicích začaly slavit. Křižanovice vyhrály 3:2 a dotírají se na druhé Kočí, na které ztrácí pět bodů.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Záložník: Utkání mělo dost podobný začátek jako v Chrasti, kdy jsme sami neproměnili velkou šanci a následně inkasovali. Každopádně, i když jsme prohrávali 0:2, týmu jsem věřil a věřil, že to dokážeme otočit, což se nám i povedlo. Musím všem poděkovat za velkou bojovnost a nasazení, kdy jsme soupeře dokázali fyzicky zničit a odměnou nám byl gól v závěrečných vteřinách zápasu. Strašně důležité tři body a potvrzení výtečného jara.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do Křižanovic jsme přijeli pouze ve dvanácti lidech, tudíž jsme si museli rozvrhnout fyzické síly. To se do 65. minuty dařilo, jenže následně nás Křižanovice jednoznačně fyzicky přejely a bylo po nás. První poločas byl vyrovnaný, ale narozdíl od soupeře jsme byli v koncovce přesnější. Druhý poločas jsme víceméně už jen bránili, proto fyzické síly ubývaly. Bohužel jsme nakonci zápasu dostali dost zbytečný gól, který rozhodl o vítězi. Jen bych chtěl říct: Migel hlavu vzhůru!



Sestavy


Křižanovice
D. Straka [-] - J. Faltys [-] , J. Pilař [-] (89. J. Janeček [-] ) , D. Prokop [-] , M. Novák [-] (55. T. Stryka [-] ) , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , O. Prokopchuk [-] , O. Pilař [-] (90. T. Rejl [-] ) , Š. Honzíček [-] , D. Maršálek [-]

Kočí
F. Bukač [-] - M. Motyčka [-] , R. Lamberský [-] , M. Blažek [-] , M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , D. Rejda [-] , D. Janko [-] (77. P. Capoušek [-] ) , M. Dvořáček [-] , L. Štursa [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 47. R. Lamberský .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - CIPRYÁN Tobiáš, ĎURIŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Jakožto vyrovnané týmy se budou prát o každý míč, ale my vyhrajeme.

Tip: remíza