Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce uštědřily soupeři další debakl, Chotíkov lovil míč ze své sítě devětkrát


Branky


15

Ledce jely do Chotíkova potvrdit roli favorita. Skóre od začátku velmi rychle narůstalo a po půl hodině bylo hotovo. Ve druhém poločase dokázali hosté přidat ještě větší porci branek. Střeleckou formu potvrdil čtybrankový Pašek, pozadu nebyl ani třígólový Hoffmann.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledce byly před utkáním v Chotíkově jasnými favority a papírové předpoklady se v tomto zápase nepletly. Hosté od začátku s klidem drželi míč na svých kopačkách a mnohokrát našli ideální moment pro zrychlení a přechod do rychlého náběhu za obranu. První takový přišel už v 6. minutě, který zakončil hrdina minulého utkání Pašek. A nezůstalo jen u toho, v 16. minutě se trefil i Hoffmann. Hostující klíčový hráč pak ještě poslal do sítě domácích dvě navštívenky, konkrétně ve 20. a 29. minutě. O napínavém zbytku utkání se už tak při čtyřbrankovém rozdílu mluvit nemohlo.  

Domácí v prvním poločase útoky hostů vůbec nezachytávali. Ve druhém poločase tomu ale nebylo jinak. V rozmezí dvou minut potrestal v 54. a 56. minutě okénka v obraně, už v prvním poločase jednou přesně střílející Pašek. V 56. minutě tak byli na hřišti dva střelci hattricku. Dominance Ledců byla znatelná a svého soupeře ani v dalších minutách nešetřily. Po krátké gólové odmlce se prosadil v 78. minutě střídající Rabas a v 82. minutě se na seznam střelců zapsal i Mandaus. Když už se blížil záverečný hvizd, přidal svou čtvrtou branku v 88. minutě Pašek.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Zápas se nám nevydařil od samého začátku. Bohužel jsme nedokázali pohlídat rychlé náběhy protihráčů a ty nás potom dokázali potrestat.

FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Dnes asi náš nejlepší týmový výkon v sezóně. Od začátku zápasu jsme skvěle kombinovali a domácí jsme jednoznačně přehrávali a po krásných akcích jako ,,Barcelona" dávali góly. Na začátku druhého poločasu, jsme trochu polevili a domácí to chtěli ještě zkusit zvrátit na svoji stranu, ale v 54. minutě jsme dali na 5:0 a pak už jsme na hřišti dominovali a v tréninkovém tempu přidávali gól za gólem (směje se). Konečné skóre 0:9 je toho důkazem. Dnes to byla fotbalová paráda, dodává šťastný kapitán Ledec Jan Mareš.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - J. Blahník [-] (46. T. Cín [-] ) , D. Kestler [-] , A. Cirok [-] , Š. Kolesa [-] , V. Kratochvíl [-] (46. J. Bříza [-] ) , D. Soukup [-] , V. Šubrt [-] (60. M. Hauer [-] ) , M. Rubáš [-] , M. Bělohlavý [-] (46. C. Dalakov [-] ) , M. Tříkač [-]

FK Ledce
D. Fořt [-] - O. Tupý [-] , K. Helma [-] , A. Pašek [-] , R. Láryš [-] (60. L. Rabas [-] ) , T. Fiedler [-] (60. J. Mentlík [-] ) , A. Pokorný [-] , M. Hoffmann [-] , J. Mareš [-] , V. Kabát [-] (60. P. Kraček [-] ) , V. Mandaus [-]

ŽK: 55. D. Soukup - 55. O. Tupý , 75. V. Mandaus , 77. A. Pašek .
Hráči zápasu: A. Pašek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - JEŽEK Petr, KRÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vždy jdu v tipovačce nerad proti Chotíkovu. Bude to těžký vyrovnaný zápas na malém hřišti, ale výhra bude na straně hostů.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů