Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 14:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledce nadělily pořádný příděl i vedoucímu Rapidu, znovu zářil Hoffmann


Branky


15

Rapid se mohl před tímto zápase chlubit stoprocentní bilancí. V nedělním poobědovém čase ale přišlo kruté vystřízlivění. V prvním poločase bavily diváky útočným fotbalem oba týmy. Své šance však proměnili jen hosté. Ve druhém poločase se hra domácích rozsypala a Ledce na hřišti dominovaly. Opět pak zářil Hoffmann.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyšel lépe hostům. Ve 4. minutě vyslal za obranu balon Fryč, obrana na něj nereagovala, a tak se do zakončení dostal až Tupý, který prostřelil domácího brankáře. Pak zahrozil poprvé Rapid. Proti Fikrlemu se poprvé musel předvést Ulč, který ho vystál a následně vyrazil jeho střelu, po průniku mezi třemi hráči, na roh. Následovaly pokusy z dálky na obou stranách, které skončily těsně vedle branky. Velkou možnost na vyrovnání měl pak Holík, ale po propadlém míči z centru na malém vápně mířil v jasné pozici vedle. Hned po rozehrávce se ke střele dostal po špatné rozehrávce znovu Fikrle, ale ani tentokrát v souboji s brankářem neuspěl, a tak přišel trest. Na dlouhý míč z obranné poloviny si v 32. minutě  naběhl Fryč přesprintoval Hlaváče a z úhlu na přední tyč navýšil vedení. Zběsilé tempo šancí však pokračovalo dále. Harmady vyzrál na ofsajdovou past a prostrčil míč na Holíka, ten ale samostatný únik zakončil střelou do břevna. Závěrečné minuty patřily znovu Ledcům. Nejprve vystřelil po zemi z vápna vedle Mareš, z následné akce lízla břevno střela Fiedlera a na konec po slabém odkopu Hlaváče trefil opět tyč křížnou střelou Hoffmann.

 

Myšlenky Rapidu na dorovnání či otočení skóre se rychle rozplynuly. Zářit totiž začal opět Hoffmann. V 54. minutě obstřelil brankáře levou nohou a o dvě minuty poté ztratil míč po rozehrávce od branky Pešek a Hoffmann zařídil hostům už čtyřgólové vedení střelou z dálky, při které neměl brankář čisté svědomí. Domácí na nastalou situaci vůbec nedokázali reagovat a bylo jen otázkou času kolik branek inkasují. V 63. minutě přidal další hřebíček do rakve Rapidu po akci a následné přihrávce Mandouse pod sebe do horního rohu branky Mareš. Domácí museli po páté brance střídat zraněného brankáře, místo kterého nastoupil do branky útočník Holík. Toho v brance uvítal hned po dvou minutách tvrdou střelou z vápna Hoffmann. Když pak neproměnil samostatný únik Mandous, ujala se až pumelice Hoffmanna pod břevno po špatné rozehrávce Holíka na střed hřiště. Konečný výsledek uzavřel na 8:0 nepovedeným centrem, který zapadl na zadní tyč Fryš. Jedinou možnost domácích na čestný úspěch pak neproměnil Pešek, jehož střela skončila těsně vedle šibenice. Trápení domácích pak hlavní rozhodčí ukončil o pár minut dříve.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: S ohledem na závěrečný výsledek můžeme soupeři jenom pogratulovat. Nicméně první půli určitě neodpovídalo skóre 0-2. Výborně zachytal hostující gólman Lukáš Ulč a my navíc spoustu dalších šancí zazdili. Ve druhém poločase jsme chtěli vývoj zlomit a rychle snížit na 1-2, dostali jsme ale třetí branku a pak jsme se už totálně složili. Hostům narostla křídla a v podstatě každou akci zakončovali gólem. Bez komentáře je výkon Martina Hoffmanna, který patří svojí kvalitou minimálně o tři, čtyři, pět soutěží výše. Jeho čtyři branky a snad čtyři asistence, to jsem hodně dlouho neviděl, klobouk dolů. My se z výsledku musíme rychle oklepat a v sobotu výkon odčinit ve Lhotě.

FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Začátek utkání nám vyšel na jedničku. Chtěli jsme hrát na rychlé brejky a ten se nám povedl hned ve 4. minutě. Potom otěže zápasu převzali domácí a měli tam 3-4 gólové šance někdy i tutové, ale náš gólman Ulč nás neskutečně podržel jistými zákroky a jen díky němu jsme žádný gól neobdrželi. Ve 32. minutě po krásné přihrávce od Hoffmanna dával skvěle hrající Fryč uklidňující gól na 2:0. Do druhého poločasu jsme chtěli zhustit střed hřiště a trenérům vyšlo střídání v podobě hráče Láryše. Tato změna nám moc pomohla a i proto jsme přidali dalších 6 branek do sítě domácích a zaslouženě vyhráli. Jako kapitán bych chtěl hráčům poděkovat za jejich výkon, ale i za to jak k zápasu přistoupili a bojovali. Nejlepší hráč byl gólman Ulč, který zaslouží obrovskou pochvalu za svůj výkon v brance.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Štrunc [-] (63. A. Moule [-] ) - T. Křen [-] , M. Fikrle [-] , M. Kořenek [-] , J. Holík [-] , J. Harmady [-] (63. M. Lepič [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Pešek [-] , M. Votava [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

FK Ledce
L. Ulč [-] - L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , V. Mandaus [-] , A. Pašek [-] (78. L. Rabas [-] ) , O. Tupý [-] (20. T. Havránek [-] ) , M. Prachař [-] , J. Mareš [-] (78. P. Kraček [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] (46. R. Láryš [-] ) , P. Fryč [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŠPELINA Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra domácích

Rapid bude pokračovat v suverénní jízdě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích