4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Vochova režíroval nejlepší střelec soutěže, Chotíkov se nadále výsledkově trápí


Branky


28. T. Křen , 63. T. Křen , 73. T. Křen , 82. F. Šváb - 77. D. Soukup
14

Chotíkov se v případě vítězství mohl na svého soupeře v tabulce dotáhnout. Hostům se ale v posledních zápasech výsledkově vůbec nedaří. Nakonec přidali ve Vochově pátou porážku v řadě. Domácí k vítězství táhnul v sobotním odpoledni nejlepší střelec soutěže, v tomto zápase třígólový útočník Křen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zápasu ve Vochově neměl ani jeden z týmů výraznější převahu. Přeci jenom šli ale do vedení domácí. Ve 28. minutě se o to postaral jeden z domácích střelců Křen. Dost možná zásadní moment pro vývoj utkání přišel těsně před koncem prvního poločasu ve 44. minutě, když viděl rovnou červenou kartu hostující Maruš za úder loktem do soupeřova obličeje.

Přesilovku využili domácí v 63. minutě, když se podruhé trefil Křen. Stejný hráč přidal v 73. minutě i třetí branku, kterou si pojistil vedení v tabulce střelců. Hosté pak už pod dojmem rozhodnutého výsledku dali šanci i druhému brankáři. V 77. minutě se ale i oni mohli radovat, když zásluhou Soukupa korigovali výsledek. Radost ale netrvala vůbec dlouho, jelikož se ve stejné minutě hosté ocitli po další červené kartě Sedláčka dokonce jen v devíti hráčích. Domácí hostům na cestu přibalili ještě jednu branku. V 82. minutě mířil přesně Šváb a uzavřel konečné skóre na 4:1 pro domácí. 

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Včerejší zápas byl poměrně vyrovnaný. Bohužel ho ale ovlivnilo vyloučení našich dvou hráčů. Poté jsme už nedokázali s výsledkem nic udělat.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - M. Škoda [-] (78. M. Šulaj [-] ) , L. Chvojka [-] , J. Novák [-] , L. Honzátko [-] , P. Vyleta [-] , R. Mašek [-] (45. P. Packan [-] ) , F. Šváb [-] , T. Křen [-] , M. Diviš [-] , M. Brousil [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] (75. A. Jelínek [-] ) - M. Tříkač [-] , D. Kestler [-] , M. Rubáš [-] , P. Maruš [-] - L. Kaprál [-] (65. V. Šubrt [-] ) , M. Ichnatoyla [-] (57. M. Hauer [-] ) , Š. Kolesa [-] , D. Soukup [-] - J. Pechler [-] (46. C. Dalakov [-] ) , J. Bříza [-] (57. L. Sedláček [-] ) -

ŽK: 12. T. Křen , 32. L. Chvojka , 61. M. Brousil , 65. P. Packan - 21. D. Kestler , 39. Š. Kolesa , 70. L. Sedláček . ČK: 44. P. Maruš , 77. L. Sedláček .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - RYBINSKI Lukáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: remíza

Domácí jsem ještě neviděl. Zkusím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích