Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka držela vedení více než polovinu zápasu, pak ale v Ledcích vyhořela


Branky


12

Košutka měla na začátku sezony dobrou formu, kterou chtěla potvrdit i na hřišti v Ledcích. Hosté vedli až do začatku druhého poločasu, pak ale dostali rychlé čtyři branky a bylo po všem. Tři body uhájily domácí Ledce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál na hřišti v Ledcích vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách. První možnost proměnil ve 13. minutě Fiedler. Domácí si vedení hýčkali do 30. minuty, když srovnával Blažejovský. Už za tři minuty se ale skóre měnilo znovu zásluhou domácího Hoffmanna. Útočné úvodní dějství korunoval zaslouženou vyrovnávací trefou Bloch

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první. Ve 48. minutě se trefil po závaru v domácím vápně znovu Bloch a Košutka poprvé vedla. Od hostů to bylo ale po zbytek utkání vše. V 55. minutě domácí smazali manko po sporném souboji, po kterém se trefil Pašek. Nastalá situace hosty zasáhla a o čtyři minuty později inkasovali znovu po zakončení Paška. A když v 62. a 68. minutě skóroval Mareš, bylo definitivně rozhodnuto. Hosté pak ještě usilovali o naději, ale souzeno jim už nebylo. S výsledkem pak těsně před koncem hnul na konečných 7:3 Hoffmann.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: S velkým počtem nemocných hráčů jsme museli nastoupit ve velmi slátané sestavě. I přesto jsme v prvním poločase byli pro domácí vyrovnaným soupeřem a tomu odpovídal i poločasový výsledek 2:2. Hned začátek druhého poločasu nám vyšel výtečně a po velkém závaru před brankou domácích, se nám na několik pokusů podařilo vstřelit vedoucí branku. Bohužel na celém utkání se podepsala sporná srovnávací branka na 3:3, při které byl zraněn jeden z našich stoperů a v následných 7 minutách jsme obdrželi zřejmě ztrátou koncentrace a individuálních chyb dva rychlé góly. I poté jsme se snažili nepříznivý vývoj utkání zvrátit, ale domácí si náskok v klidu pohlídali a po dalších našich chybách přidali ještě dvě branky a zaslouženě utkání vyhráli.



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - A. Pokorný [-] , V. Kabát [-] , V. Mandaus [-] , A. Pašek [-] (86. L. Rabas [-] ) , O. Tupý [-] , R. Láryš [-] (70. P. Kraček [-] ) , L. Kraček [-] (61. J. Mareš [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] (86. M. Linhart [-] ) , T. Havránek [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] (83. L. Vicenda [-] ) - J. Chaloupka [-] , V. Kučera [-] , J. Blažejovský [-] , J. Kalaš [-] (46. F. Koubek [-] ) , F. Bloch [-] , J. Lhoták [-] (41. V. Sirotek [-] ) , L. Kovařík [-] , P. Sobotka [-] , M. Langmajer [-] , F. Řežábek [-] (73. M. Trnka [-] )

ŽK: 63. J. Mareš , 70. T. Fiedler .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Tady by to mohlo bavit. V zápasech obou týmů padají góly a budou padat i tady. Košutka dá ale o 2 víc.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích