Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí fanoušci se radovali ze sedmi branek, pět z nich měl na svědomí Fiedler


Branky


18. T. Fiedler , 21. V. Kabát , 23. T. Fiedler , 54. T. Fiedler , 57. T. Fiedler , 80. T. Fiedler , 85. J. Mareš (p.) - 27. L. Stach , 86. R. Červeňák , 88. P. Richter
13

Union začal aktivně, pak ale přišel první gól domácích a hosté vyklidili pozice. Naopak domácí se bavili a dopřáli svým fanouškům radost z branky hned sedmkrát. Hosté následně alespoň zmírnili vysokou porážkou dvěma slepenými góly ze závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější byli na začátku prvního poločasu hosté. Ze hry ani z poměrně četného množství standardních situací se ale do šance nedostali. V 17. minutě přišel na řadu moment, který změnil poměr sil na hřišti po zbytek utkání. Dlouhý nákop z vlastní poloviny podskočil Kalaš a Fiedler měl volnou cestu k brance. Cestou ještě obešel vyběhnuvšího brankáře hostů a pohodlnou střelou do prázdné branky poslal domácí do vedení. Ve 20. minutě bylo pro Ledce ještě lépe, Mareš z hloubi pole vnějším nártem našel ve vápně hlavu naběhnutého Kabáta, který mířil přesně. Pětiminutovku hrůzy pro hosty dovršil domácí útočník Fiedler. Ten využil přihrávku na úroveň penalty od Hoffmanna, který se svým spoluhráčem předtím rychle rozehrál rohový kop. Po třech brankách ve své síti se ukázali také hosté. Stach dostal ve 26. minutě přihrávku mezi obránce a svůj únik téměř z poloviny hřiště zkušeně zakončil i přes signalizování ofsajdu ze strany domácí obrany. V závěru se ještě vytáhl brankář Čermák proti hlavičce Hoffmanna k tyči.

Další úder si domácí hráči schovali do 55. minuty, když centroval Hoffmann a balon se přes chybu brankáře dostal až před prázdnou branku k dobře stojícímu Fiedlerovi, který zkompletoval hattrick. O dvě minuty poté bylo definitivně rozhodnuto. Pokorný zatáhl míč po křídle, nezastavil ho ani faul protihráče a jeho nabídka v podobě centru skončila opět až u Fiedlera, který zavěsil na zadní tyči střelou pod břevno. Potom se poprvé v druhé půli ukázali na domácí polovině také hosté z Unionu. Hlavičku po rohovém kopu z bezprostřední blízkosti však vychytal dobře postavený Fořt. Šestý gól připsal na konto Ledců kdo jiný než Fiedler, který zúročil dobrou práci na křídle a následnou přihrávku od Tupého. Domácí se v zápase bavili a vidět to bylo i při driblinku Hoffmanna v pokutovém území, kterého fauloval jeden z hostujících obránců. Penaltu si pak vzal na starost Mareš a střelou na druhou stranu, než tipoval brankář Unionu, přidal sedmý gól. Po tomto okamžiku domácí polevili v koncentraci. Za to byli potrestáni nejdříve gólem z rohu po hlavičce nikým nehlídaného Červeňáka v 86. minutě a pak při lehkovážné rozehrávce u vlastního vápna, když dvěma domácím hráčům sebral míč Richter, který si obešel Fořta a upravil skóre na konečných 7:3.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Z mého pohledu jsme na hřišti dnes jasně dominovali. Prvních 10 minut patřilo hostům, ale gól na 1:0 nás uklidnil a konečně jsme začali hrát svoji hru a věřit si. Dnes to byla reklama na fotbal, jsem hrdý na svůj tým. Nejlepším hráčem byl Fiedler, který dal 5 gólů a zaslouží velikou pochvalu za svůj výkon. Ke konci jsme trochu polevili a hosté toho využili na zmírnění výsledku. Fotbal se hrál před kvalitní kulisou a naši fanoušci nám vytvořili skvělou atmosféru a podporu. Za to jim opět patří veliké díky. V poslední řadě bych chtěl pochválit trio rozhodčích, kteří předvedli kvalitní výkon.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Začali jsme dobře, 20 minut jsme byli o trochu lepší, ale přišel jeden brejk, gól a pro nás skončil zápas. Přestali jsme hrát, přestali jsme mluvit a než jsme se probudili, bylo to 3:0. Zbytek poločasu byl vyrovnaný, ale po přestávce jsme dostali brzy další gól a bylo hotovo. Zbytek zápasu jsme byli pod tlakem, prohrávali jsme souboje, neměli odražené míče a soupeři tam padlo skoro všechno. Až ke konci domácí trochu polevili v koncentraci a trochu jsme zmírnili debakl, ale prohráli jsme naprosto zaslouženě. A nebylo to proto, že by Ledce byly o tolik lepší, spíš my jsme byli o tolik horší...



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - P. Kraček [-] (71. J. Mentlík [-] ) , R. Láryš [-] , M. Prachař [-] , O. Tupý [-] , A. Pokorný [-] (71. K. Helma [-] ) , L. Kraček [-] , M. Hoffmann [-] , V. Kabát [-] (84. P. Toptej [-] ) , T. Fiedler [-] (88. J. Havránek [-] ) , J. Mareš [-]

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - O. Cajthaml [-] (46. A. Pasichnyk [-] ) , P. Richter [-] , L. Stach [-] , V. Danch [-] , R. Červeňák [-] , P. Kalaš [-] , R. Červeňák [-] , D. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-] , Z. Chmelík [-] (67. D. Kryvorot [-] )

ŽK: 38. J. Mareš , 67. P. Kraček , 69. L. Kraček - 51. R. Červeňák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRAČMER Marek - RYBINSKI Lukáš, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady u tohoto zápasu tipuju výhru domácích. Mužstvo domácích si poradí s týmem hostí svojí zkušeností

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích