Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan ukázal sílu, dvakrát dohnal ztrátu a s Roudnou bere tři body


Branky


12

Roudná začala podobně jako minulý týden v zápase lépe. Slovan ale stihl do poločasu dvoubrankové manko dohnat a ve druhém poločase výsledek díky lepší fyzické připravenosti a potřebné dávce štěstí i otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Roudné nastartovali minulý týden sezonu výhrou a i na Slovanu začali lépe. Byla aktivnější než domácí a šla rychle do vedení, když se ve 2. minutě trefil Vachovec. Na jeho úvodní trefu navázal ve 22. minutě Kubelka a s domácími to vypadalo zle. Ve zbytku první půle měl ale Slovan převahu, kterou přetavil v 34. minutě snížením Vojty a v 43. minutě dokonce vyrovnal Tomášek.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí po vyrovnání ze závěru první poloviny zápasu vlažně a byli potrestáni. Z přímého kopu v blízkosti pokutového území poslal v 57. minutě hosty znovu do vedení Kubelka. Od tohoto momentu ale patřilo utkání hlavně domácím. Ti poslali na hrací plochu čerstvé hráče a výsledek zápasu v závěru otočili. Vyrovnání obstaral v 70. minutě aktivní Vričan. Ten samý hráč měl na svědomí v 79. minutě nakonec i vítěznou branku. Vričan tak ke dvěma asistencím přidal i dva přesné zásahy. Unavená Roudná už vyrovnávací branku nevstřelila a naopak ještě jednou inkasovala, když pojistku přidal v 85. minutě střídající Otto.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Roudná začala aktivněji a ve 22. minutě už vedla o 2 góly. Slovan, který měl herní převahu stihnul do poločasu vyrovnat. V druhém poločase Slovan začal standardně vlažně a Roudná tak proměnila jeden z mnoha přímých kopu v blízkosti vápna, které v tomto zápase měla. Nakonec se ovšem ukázala tréninková připravenost, Roudná odpadla fyzicky a Slovan po prostřídaní udeřil třemi góly v rychlém sledu a otočil zápas ve svůj prospěch.

SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Tak vyrovnané utkání kdy domácí byli na konci utkání šťastnější, za Roudnou bych vyzdvihl výkon Romana Waise (63 let) v obraně.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - D. Štec [-] (46. M. Sartorius [-] ) , M. Vričan [-] , J. Tomášek [-] (75. D. Popule [-] ) , M. Kolečko [-] , T. Červeňák [-] , M. Vojta [-] (75. M. Otto [-] ) , O. Ladislav [-] (85. A. Marochko [-] ) , L. Mareška [-] , K. Hranáč [-] , J. Komínek [-] (75. R. Shevchuk [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - R. Wais [-] (46. M. Vlček [-] ) , L. Jandoš [-] , M. Vachovec [-] , A. Dejmek [-] , L. Kubelka [-] , J. Houfek [-] , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , P. Brichcín [-] (70. J. Diviš [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - HODINA Radek, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra domácích

Druhý nováček v soutěži „uběhá“ roudenské a i přes menší zkušenosti se soutěží, na domácím hřišti zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích