P. Vacek 65.
M. Horn 74. (p.)
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice na svém hřišti nestačili na nováčka ze Slovanu


Branky


65. P. Vacek , 74. M. Horn (p.) - 21. J. Reischig , 35. M. Kolečko , 55. M. Vričan (p.) , 60. M. Vojta
12

Domácí na svém trávníku přivítali béčko Slovanu Plzeň. Ti si na začátku druhé půle vypracovali až čtyřbrankový rozdíl, který už Litice ani zlepšeným výkonem po prostřídání nedotáhly blíže než na dvoubrankový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase utkání, ve kterém se domácí Litice střetly s nováčkem ze Slovanu, patřil hostům. Záložní tým celku hrajícího 1 A. třídu se ujal vedení po brejkové situaci ve 21. minutě když se trefil Josef Reischig. Podobná situace se opakovala i ve 35. minutě. Domácí opět nepohlídali rychlý kontr Slovanu, který se zásluhou Martin Kolečka radoval podruhé. 

 

Začátek druhého poločasu pak definitivně rozhodl o tom, jak budou na konci rozděleny body. Litice vstoupily po pauze na trávník nekoncentrovaně a obdrželi podobně jako v první půli dvě branky. V 55. minutě využil možnosti penalty Martin Vričan a o pět minut poté se v 60. minutě zapsal mezi střelce i Marek Vojta. Nastalá situace donutila reagovat trenéra domácích, který na hřiště poslal ve druhém poločase tři nové tváře. Střídající hráči sice dvěma brankám v úvodu poločasu nezabránili, ale následně výkon Litic pozvedli. Domácí se si herně zvedli pozdě, ale přece. Vypracovali si šance, ze kterých plynulo snížení v 65. minutě Pavlem Vackem a v 74. minutě z pokutového kopu Markem Hornem. I přes další šance se domácí na více nezmohli a z utkání berou všechny body hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, trenér: Bohužel v prvním poločase jsme dvakrát nepohlídali brejk soupeře a prohrávali 0:2. Po poločase jsme naivně dostali dva góly, po prostřídání jsme ale začali soupeře přehrávat, podařilo se snížit na rozdíl dvou branek a měli jsme spoustu vyložených šancí, ale už to nestačilo. Gratulace soupeři.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] (63. J. Horn [-] ) , T. Voves [-] (54. P. Vacek [-] ) , O. Kollros [-] , V. Liška [-] , M. Horn [-] , F. Vajskebr [-] (54. O. Boháček [-] ) , L. Fořt [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
R. Kokrhel [-] - J. Reischig [-] , M. Vričan [-] (82. D. Štec [-] ) , M. Otto [-] (46. M. Vojta [-] ) , M. Kolečko [-] , T. Červeňák [-] , J. Tomášek [-] , F. Šmůla [-] (60. P. Leitl [-] ) , L. Boula [-] (46. A. Marochko [-] ) , K. Hranáč [-] , J. Komínek [-]

ŽK: 27. T. Voves , 50. L. Kindl - 16. J. Komínek , 41. M. Otto .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ERET Tomáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů