2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá zastavila rozjeté Albrechtice


Branky


17

Duel mezi v popředí hrající Starou Bělou a rozjetými Albrechticemi rozhodně nenudil. Kromě útočně laděného fotbalu se spoustou brankových příležitostí přinesl i několik sporných okamžiků a patřičné emoce. Zápas nakonec ovládlo ostravské mužstvo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bělá pálila šance

Hned úvodní minuty ukázaly, že nouze o šance rozhodně nebude. V první z nich se po dlouhém autu Dzižy ocitl Strnad, ale míč do brány nepropasíroval. Na druhé straně mohl udeřit zkušený Šupák, který po rohovém kopu Hrubého napálil míč pouze do břevna. Ostravané po návratu Vidiševského značně posílili ve své útočné formaci. Světlovlasý útočník dal poprvé o sobě vědět střelou do připravených rukavic gólmana Štenceka. Následně si po nakrátko zahrávaném rohu našel optimální pozici a povedenou střelou orazítkoval tyč. V další slibné příležitosti pálil jen těsně vedle tyče Firášek. Ani další Vidiševského střela zpoza vápna skóre nezměnila. Po necelé půlhodině hry přišel první sporný moment utkání. Hosté reklamovali porušení pravidel ze strany brankáře Preisnera, který nejspíš zahrál rukou mimo vymezený prostor. Dvojice arbitrů nakonec vyhodnotila, že domácí gólman sice stál v půlkruhu, ale rukou hrál v záklonu, který byl ještě ve čtverci. Albrechtice se cítily ještě více poškozeny, když sudí zakrátko rozpažil i souboj Hrabovského s domácí obranou ve vápně. Domácí Stará Bělá byla i tak směrem dopředu nebezpečnější a z další šance už skórovala. Kapitán Dziža, jenž v posledních zápasech hrává v zadních řadách, si udělal výlet do soupeřovy šestnáctky a po skvěle načasované přihrávce Vidiševského otevřel skóre zápasu – 1:0.

Ani druhý poločas nenudil

I druhý poločas nabídl svižné tempo. Zkraje poločasu po přesném Lyčkově centru nedokázal balón usměrnit do brány Doležal. Albrechtice se dostávaly do zakončení jen příležitostně, ale když už ano, musela starobělská obrana hasit požár. Tak jako při průniku Hrabovského, kterého docela ostrým zákrokem zastavil Alex Akritidis. Hosté si vypili kalich hořkosti, protože i zde sudí nefoukl do píšťalky. Rychlé přechody domácího Doležala do brejků zadělaly další šance pro Firáška či Vidiševského. První jmenovaný střílel jen do Štěnceka, druhý jmenovaný pro změnu znovu orazítkoval brankovou konstrukci. Následně přišla asi nejlepší pasáž hostujících Albrechtic. Do dvou slibných šancí se prodral urostlý forvard Houdek. V první mohl potrestat chybnou rozehrávku starobělské obrany, ale pálil pouze do Preisnera. V té druhé nezužitkoval učebnicový nákop, neboť svůj lob zamířil pouze nad břevno. Další nadějnou příležitost nevyřešil Hrubý optimálně. Místo přihrávky na lépe postavené spoluhráče volil střelu za sebe, ale nic z ní nevytěžil. V závěru už hosté hráli vabank a vzadu se otvíral prostor pro rychlé kontry. Vidiševskému nebylo v zápase přáno, protože po další nebezpečné střele mu znovu radost překazila dobře postavená tyč. A když už míč do sítě dopravil, jako tomu bylo v případě po nádherném ťukesu, stál už v inkriminovaný okamžik v ofsajdu. Ostravané se uklidnili až v nastavení, kdy přihrávku vystihl Andreas Akritidis a vyslal do úniku Firáška, jehož přízemní střela se dokutálela k tyči – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (asistent trenéra):

FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající trenér):



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - M. Škuta [-] , J. Vidiševský [-] , P. Doležal [-] , A. Lyčka [-] , P. Firášek [-] , D. Kožík [-] , V. Strnad [-] , J. Dziža [-] , A. Akritidis [-] , J. Kouřil [-] (73. A. Akritidis [-] )

FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - J. Houdek [-] , R. Vojtěšek [-] , V. Tomášek [-] (56. P. Simichanidis [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Hrabovský [-] (69. P. Varga [-] ) , A. Sotorník [-] , M. Čanecký [-] , Z. Partyš [-] , J. Vrána [-] , M. Šupák [-]

ŽK: 75. J. Dziža , 87. D. Kožík - 52. M. Šupák , 73. M. Čanecký , 92. M. Štencek , 93. R. Vojtěšek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MĚKÝŠ Adam - KOTAS Adam, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích