M. Šec 54.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice vykradly píšťský svatostánek


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť hostila na domácí půdě soupeře z Albrechtic. Ty přicestovaly na Prajzskou v téměř kompletní sestavě, což bylo na jejich výkonu patřičně znát. Domácí tým spálil v úvodu slibnou příležitost, kdy Šecův nákop do vápna nedokázala dvojice Obrusník s Pískalou usměrnit míč z pětky do sítě. Po hříchu to byla jediná šance domácích v prvním poločase. Hru postupně převzaly na kopačky hostující Albrechtice, které byly aktivnější na míči a zaskočily soupeře napadáním i dobrými kombinacemi. Do vedení je poslal po rohovém kopu Hrubého hlavičkující Hrabovský. Za několik minut se hosté blýskli krásnou kombinační akcí. Sotorník adresoval učebnicovou průnikovku mezi stopery, Hrubý využil své rychlosti a přichystal zakončujícímu Houdkovi gól na zlatém podnose. Píšť se probudila až po přestávce. Zkraje poločasu našel Pískalův centr ve vápně osamoceného Obrusníka, který netrefil optimálně balón. Ujala se až následná akce. Štefkova ulička nastartovala do úniku po pravé straně Šece, který ve finále propálil gólmana Štenceka křižnou ránou na přední tyč. Albrechtice se inkasovanou brankou rozhodit nenechaly a vyčkávaly na brejky. Po jednom z nich pláchl Hrubý po levé straně, navedl si míč do šestnáctky a pěkným obstřelením Chvěji vrátil Albrechticím dvoubrankové vedení. To mohli hosté navýšit po dalším brejku, ale zakončující Simichanidis nezvolil ve finále optimální řešení. Ani s dalšími pokusy Hrubého nebylo úplně dobře naloženo. Za domácí mohl alespoň korigovat čerstvě vystřídaný Moric, ale na Štenceka si nepřišel. Albrechtice si spolehlivým výkonem vedení uhájily a po zásluze odvedly domů do podhůří Jeseníků všechny body.     



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Robin Štefek (záložník): "Dnes jsme si dělali naděje na další tři body, ale bohužel nám utkání nevyšlo. Albrechtice nás zaskočily svým nasazením a pohybem, i v soubojích byly silnější než my. Díky tomu vedly v poločase o dvě branky. My si některé věci vyříkali v kabině o poločase. Měli jsme dobrý vstup do druhé půle, kdy soupeře zatlačili a záhy snížili. Jenže pak jsme si nepohlídali brejk, soupeř udeřil a nám už nezbyly síly na zvrácení nepříznivého skóre"

FK Město Albrechtice
Ondřej Ficek (trenér): "Za mě si myslím, že naše dnešní výhra je zcela zasloužená. Byli jsme od úvodu aktivnější a fotbalovější. Snažili jsme se hrát po zemi a byli i více na balónu. Hodně nám pomohlo, že jsme si do přestávky vypracovali dvoubrankové vedení. Domácí nás v úvodu druhé půle zatlačili, dali i kontaktní branku. My naštěstí na ni odpověděli třetím gólem, který nás uklidnil a tím jsme si pak zápas v klidu pohlídali"



Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - J. Mac [-] , M. Habura [-] (10. L. Svoboda [-] ) , L. Malcharek [-] - M. Šec [-] , L. Foitzik [-] , J. Kaluža [-] (77. F. Grabica [-] ) , L. Jaroš [-] , R. Štefek [-] - T. Obrusník [-] (54. M. Kyselý [-] ) , J. Piskala [-] (77. P. Moric [-] ) -

FK Město Albrechtice
M. Štencek [-] - J. Houdek [-] (88. A. Snokrot [-] ) , R. Vojtěšek [-] (56. M. Šupák [-] ) , P. Simichanidis [-] , J. Hrabovský [-] (77. V. Tomášek [-] ) , A. Klepáček [-] , J. Hrubý [-] , J. Vrána [-] , Z. Partyš [-] , M. Čanecký [-] , A. Sotorník [-]

ŽK: 26. R. Štefek , 41. J. Mac - 83. M. Čanecký , 88. M. Štencek , 90. M. Šupák .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - ŽÁČEK Marek, TAKÁČ Tibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Daniel Maršák
Tip experta: výhra domácích

Píšť doma body nerozdává a bude to tak i po tomto zápase. Doma si to pohlídá a připíše další výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích