D. Mlýnek 20.
M. Hartmann 76. (p.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice nepřesvědčily a braly jen bod


Branky


20. D. Mlýnek , 76. M. Hartmann (p.) - 58. F. Kostelanský , 93. M. Rodek
19
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na derby do Kozmic zavítala slušná divácká návštěva, která byla v úvodu utkání svědkem trestuhodného zahazování šancí domácího týmu. Ten se v současnosti očividně nenachází v optimálním rozpoložení. Do patnácté minuty měly Kozmice minimálně čtyři jasné příležitosti, z kterých mohla postupně trojice hráčů Kania, Babušík nebo Mlýnek vytěžit úvodní trefu. Jenže s šancemi naložili prachbídně. Ujala se až několikátá šance, po které Kania přihrál zakončujícímu Mlýnkovi před prázdnou bránu. Domácí útočník dokázal otevřít skóre až po opětovné dorážce. Ludgeřovice se ozvaly po standardce Rodka a zakončení Bělana, který v nadějné příležitosti přestřelil bránu. V samém závěru první půle předvedl pěkný individuální slalom Vitásek, ale jeho zakončení bylo nepřesné. Domácí trenér byl z předvedené hry týmu velmi rozladěný. A nebylo divu. Domácí obrana dala po necelé hodině hry Kostelanskému dostatek prostoru, aby vyrovnal skóre. Kozmice si vzaly zpět vedení až po faulu na Hartmanna ve vápně, za což se pískala penalta. Tu sám faulovaný chladnokrevně proměnil střelou do šibenice. Kozmice měly i příležitosti, aby pojistily vedení, ale akce z přečíslení skončily na předfinální fázi. Poměrně ležerní hra se domácím krutě vymstila v nastavení. Rohový kop Rodka nedokázal u tyče hlídající Hartmann odvrátit do bezpečí a míč k údivu všech zapadl až do sítě. Zápas tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Jsem naprosto rozhořčen našim dnešním vystoupením a musím říci, že se za náš dnešní výkon až doslova stydím. Máme v klubu oddané lidi, kteří odvádějí spoustu cenné práce, že se starají o to, ať mají naši hráči kde hrát a s kým hrát a ať mají ty nejlepší podmínky, jaké mohou na vesnici dostat. A jestli si určitá parta rozmazlenců, které nebudu jmenovat, neumí tohohle vážit, tak ať raději ani nehrají. Asi tak nějak bych zhodnotil naše dnešní vystoupení. Zápas, který jsme měli jednoznačně vyhrát, skončil pro nás ostudným výkonem"

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka: "Byl to typický zápas, který už od prvních minut směřoval k remíze. Za mě moc fotbalovosti nepřinesl. Soupeř byl lepší v prvním poločase, my pro změnu v tom druhém. My jsme odvedli to, nač v současnosti máme. Za naší snahu ve druhém poločase jsme byli po zásluze v nastavení odměněni. Chtěl bych vyzvednout výkon Radka Bělana, z jehož výkonu by si mnoho mladších spoluhráčů mohli vzít příklad"



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - Š. Kania [-] , M. Smrčka [-] , A. Babušík [-] , D. Mlýnek [-] (84. Š. Opíchal [-] ) , M. Hartmann [-] , D. Bílý [-] (84. D. Hruška [-] ) , T. Müller [-] , O. Mokrý [-] (75. J. Halfar [-] ) , O. Vitásek [-] (60. M. Volný [-] ) , L. Lesniak [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Večerek [-] (46. J. Kusák [-] ) , T. Gellner [-] (67. M. Svoboda [-] ) , J. Rzidký [-] , M. Blokša [-] , R. Bělan [-] , M. Rodek [-] , V. Ratajský [-] (80. M. Pěntka [-] ) , A. Dekleva [-] (46. F. Kostelanský [-] ) , L. Kravčík [-] , A. Závadský [-] (80. O. Schoffer [-] )

ŽK: 48. M. Blokša .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: REVAJ Jakub - JANTOŠ Pavol, BOLEC Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích