1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov ovládl derby ve Štěpánkovicích


Branky


17

Štěpánkovice nezvládly úvodní duel nové sezóny, když v nedělním prajzském derby prohrály se soupeřem z Chlebičova. Ten se zprvu na hřišti hledal, ale s postupem času začal stále více promlouvat do osudu. Díky zlepšenému výkonu v druhé půli si nakonec Viktoriáni dokráčeli pro tříbodové vítězství.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu

Úvodní čtvrthodinka byla z obou stran poměrně vyrovnaná a skoupá na střely i na šance. Postupem času převzali iniciativu hosté, kteří se nakonec zásluhou Korbela ujali vedení v zápase. Následně se hra opět vyrovnala, v úporném horku to byl spíše boj mezi oběma šestnáctkami. Do poločasu stačili domácí srovnat skóre. Hosté nenaložili dobře s brejkem, brankář Lukovics vyběhl zavčasu z brány, hlavičkou rozehrál na Machalu, který ukázkovou uličkou mezi stopery vybídl k úniku za vyrovnáním Pavelka. Štěpánkovice mohly jít do kabin dokonce jako vedoucí tým, kdyby lob Krzische nestihla obrana hostů uklidit do bezpečí. 

 

Chlebičov převzal otěže na svou stranu

Zkraje druhé půle se opět prosadil Chlebičov. Korbel vyhrál souboj s obráncem, vyslal balón za obranu na Lazeckého, který potáhl míč a přesnou přízemní střelou vrátil hostům vedení. Od té doby začali hosté na hřišti dominovat. Pojistit vedení mohl po hodině hry Koneczný, ale netrefil optimálně balón. Domácí tým marně dobýval soupeřovu klec, jejich kombinace byla docela bezradná a končila na připravené obraně. Hosty uklidnila třetí trefa z kopačky Stoška. Ta vzešla z brejku a závaru v šestnáctce, kdy se balón odrazil ke skórujícímu hráči. V závěru utkání mohl přidat ještě jednu trefu Kahler, ale v zakončení si počínal trochu neobratně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Tomáš Kurka (asistent trenéra): "Asi to nebyl úplně zápas, který by diváky zvedal ze židle. Podstatnou část první půle se hrálo jen mezi šestnáctkami, byla to spíše kopaná, lidově řečeno grcačka. Zpočátku jsme byli překvapeni, že nás soupeř až tolik nepřehrával jak jsme byli od něj zvyklí. Ale ve druhém poločase se už jeho herní převaha dostavila. My jsme byli možná lepší ve chvíli, kdy srovnali skóre. Avšak když dal Chlebičov druhý gól, začal nás už přehrávat. Za druhý poločas si vyhrát zasloužil"

SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (hrající trenér): "Šli jsme do utkání s respektem, protože víme, jak jsou Štěpánkovice nevyzpytatelné. Jejich hra je důrazná, navíc na každé derby se umějí vyhecovat. První půlhodina byla vyrovnaná, vedli jsme o gól, ale naší chybou jsme soupeře dostali zpět do hry. Ten nám to pak oplatil, když pro změnu svou chybou daroval nám druhý gól a my si to pak už ve zbytku zápasu hlídali. Od té chvíle jsme byli lepší a po třetím gólu už věděli, že zápas neprohrajeme"



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - J. Machala [-] , R. Heider [-] , J. Tomíček [-] , M. Samson [-] (67. M. Huber [-] ) - R. Krzisch [-] , J. Smažík [-] , P. Pavelek [-] , F. Stromský [-] (67. D. Kožušník [-] ) , M. Hrbáč [-] (80. J. Dluhoš [-] ) - M. Grigarčík [-] (72. M. Josefus [-] )

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - D. Drexler [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] (46. M. Dzierža [-] ) , L. Lazecký [-] (63. F. Tománek [-] ) , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] , A. Černohorský [-] (86. M. Schreier [-] ) , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (63. M. Stošek [-] ) , D. Wiweger [-] (30. D. Kahler [-] )

ŽK: 45. J. Radek , 51. D. Matyášek , 81. D. Drexler .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: LEVINGER Milan - GODFRYD Jan, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Adam Korbel
Tip experta: výhra hostů

Hned na úvod nás čeká derby, které přiláká mnoho diváků. Ve Štěpánkovicích se vždy těžko hraje, ale věřím, že tento zapas zvládneme a odvezeme si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů